Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy bánt velem, mint egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy bánt velem, mint egy prostival, most mégis akar valamit. Normális? Belemenjek?

Figyelt kérdés

Még múlthét végén történt hogy megismerkedtem egy szórakozóhelyen egy pasival. Nagyon megvolt köztünk a "kémia", aztán az ágyig flörtöltük magunkat. Tök jó volt, meg minden, másnap reggel viszont kb. szó nélkül lelépett. Oké nem vártam hogy reggelizzünk együtt, meg nemtudom, de kicsit rosszul esett, szinte csak az hiányzott, hogy hozzámvágjon egy ötezrest, úgy húzott el...mindegy túltettem magam rajta, nem érdekelt.

Tegnap viszont besétált a munkahelyemre, tök véletlenül. (egy romkocsmában dolgozom). Nem is tudtam hogy reagáljak, de elkezdtünk dumálni, és mondta, hogy ha már így összehozott minket a sors megint, akkor szeretne elnézést kérni, mert kicsit bunkó volt. Hát legalább magától rájött :D Nem reagáltam túl, mondtam hogy részemről semmi, de utána kérdezte hogy nincs-e kedvem holnap (vagyis ugye ma) este meginni valamit...hát fogalmam sincs miért, de igent mondtam, pedig már abban a percben bizonytalan voltam, és most is. Nem haragszom rá, meg semmi, de olyan furán érzem magam, ha belegondolok, hogy minek találkozzak vele megint...meg hogy mit akar ezután..

Ti mit gondoltok? Belemenjek?

18 vagyok, ő 27

2016. ápr. 9. 12:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező.

Ha van benned egy kis tartás. S nőnek érzed magad akkor elhajtod mint a magzatvizet.

Minden férfi annyit ér ahogy először viselkedik egy nővel.

Akkor úgy viselkedett veled mint egy utolsó prostival (a te szavaiddal élve).Szerinted miért kért bocsánatot?

Mert tudja hogy meg lesz az ingyen numera,és majd jót röhög a markába.

Ezt mind az első találkára építi.

Mondjuk egy egy éjszakás embertől mit vársz?

Te valószínű,hogy tényleg egy naív lány lehetsz.

Egy szórakozó helyen fél éjszakai ismerettég után? Na mindegy. A te dolgod.

A nők nevében legyen egy kis tartásod,és ne ne csinálj magadból rbncot.

2016. ápr. 9. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén.Ha akkor prostinak érezted magad.Most minek fogod. Bocsánat bocsánat. Ez lenne a fizető eszköz nálad?

Ennyire ne kvalifikáld már le önmagadat. Persze! Véletlen tévedt oda.Te ezt el is hiszed? Te nagyon naív vagy. Egy egy éjszakás nőnél.Nekem nem kell sok hogy kiderítsem hogy hol dolgozik.

Úgy hogy az a véletlen biztos hogy nem volt véletlen.

2016. ápr. 9. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Rendben akkor iszogattatok kozosen egy szorakozohelyen, majd mikozben epp az atomfizikai kemiat vitattatok meg, a bugyid veletlen lecsuszott, ti meg belecsusztatok az agyba. Ha neked ettol jobb, attol meg nem lesz kevesbe olcso az a no akit szorakozohelyen egy ejszkara fel lehet szedni es ugy ott hagyni ahogy veled tettek :'DD.
2016. ápr. 9. 16:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Azert kerdeztem, hogy csókolózott-e veled, mert ha nem, na akkor valóban prosti szinten vagy a szemében.
2016. ápr. 9. 20:38
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 szerintem azért nem válaszolt, mert nem csókolózott vele...
2016. ápr. 9. 22:45
 16/22 A kérdező kommentje:

Az fel sem merül, hogy azért nem válaszolok, mert nem lógok itt éjjel-nappal??! :DDD

Amúgy csókolóztunk, ha már ez ilyen fontos, de én ettől függetlenül ugyanolyan megalázónak éreztem a helyzetet, ez nem oszt, nem szoroz..

2016. ápr. 10. 08:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Es megdugott ma hajnalban is? Valaszokat akar a nép!
2016. ápr. 10. 08:53
 18/22 A kérdező kommentje:
A népre már nem tartozik, hogy ki mit csinált hajnalban :)
2016. ápr. 10. 10:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőt részletesen megosztottad.........
2016. ápr. 10. 10:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis tudjuk mi lett a vége, remélem élvezted :D
2016. ápr. 10. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!