Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, sikerült már valakinek becsajozni ezen az oldalon? Látom a probálkozgatásokat, eleinte még én is, (bevallom) reménykedtem, pedig régóta nyűvöm ezt az oldalt,40-es pasi vagyok. Azt hiszem feladom!
Nekem eddig 3 honap alatt egy alkalmi jott ossze, de mondjuk azota nem valami fenyes a statisztika :/
Meg igen mar ott leszelektalodik a dolog hogy csomóan messze is laknak.
20/F
Én ugyan nő vagyok,de sikerült màr bepasiznom két fiatal fickóval,pedig én màr nem vagyok ifjonc :D
De az igaz,hogy elég fura alakok vannak itt,szerintem itt senki sem szàzas.
11-es vagyok! Oké, egy konkrét sztorit leírok, a legfrissebbet. A többit nem, mert hozzájuk nem kötődtem, nem érzetem különösebb szimpátiát.
A mostani utolsóval viszont eltudtam volna képzelni akár egy kapcsolatot is.
Viszonylag rövid ideig ismerkedtünk, talán két és fél hónapig. Ez idő alatt egyszer sikerült találkozni, a találkozó teljesen jól sikerült. Szimpatikusak voltunk egymásnak, stb...
Viszont ennek a srácnak komoly alkohol problémái voltak, és gondolom még a mai napig vannak is. Ez már nálam egy kizáró ok.
A második az volt, hogy mint időközben kiderült nem csak engem szédített, hanem rajtam kívül még vagy 5 másik lányt is. Amivel mondjuk nem is lett volna akkora problémám, hisz "csak" ismerkedtünk, de hazudott erről és még sok másról is...
Mint kiderült elég komoly depresszióval küzd már elég régóta, ezért sincs neki párkapcsolata hosszú ideje a jó kinézete ellenére.
Valamint állandóan csesztetett, kereste bennem a hibákat.
Amikor mondjuk szükségem lett volna rá egy kicsit lelkileg, akkor persze nem volt sehol. Épp komoly önsajnálatban volt, természetesen másnaposan, úgy ahogy szokta. Ekkor sokalltam be, mert mi a fenének ismerkedünk, ha az nem szól semmiről sem?! Mármint ha nem tudok vele semmit sem megbeszélni/megosztani, mert az önsajnálattól nem lát!
Amúgy sajnálom, mint embert, mert egy értelmes, fiatal, jóképű srác, de egyszerűen olyan szinten lehúzott lelkileg az állandó engem való elemezgetéseivel és megszólásaival...
Érdekel hogy mi lehet vele, de az eszem tudja, hogy nincs értelme tovább ismerkedni.
A többi nem nagy kaland, mert váltottam velük pár levelet és kiderült, hogy orvosi esetek. (Amit sokan maguk be is vallottak: gyógyszerfüggőség, skizofrénia, stb...)
Én azt mondom, hogy a csajozást sosem szabad fel adni, bár is ameddig a lánylékelő is úgy gondolja persze.
A másik meg azért itt sokkal könnyebb csak úgy ráírni és levelezni idegenekkel miközben semmit sem tudsz meg a másik félről. Nekem ha netán lenne valami kósza verze, akkor pár levél után skype-ra és ott már kb látom, hogy kivel is beszélek.
Férfiként válaszolnék :)
33 éves magának való magányos ember vagyok. Az élőben való ismerkedés nem az én világom :D Kicsit elvont vagyok. Így itt gyakorin válaszoltam pár kérdésre unaloműzésből. Egyszer rám írt egy fiatal mindössze 20 éves fiatal lány, hogy kiváncsi a gondolataimra. Beszélgettünk és tényleg nagoyn megfogott :) De aztán inkább elengedtem, megkértem h ne írjon többet. Abba gondoltam bele h ugyse lenne semmi köztünk hisz messze lakunk egymástól és más korszakban vagyunk. Vagyis ő még szeretne élni, én pedig csak ülni itthon a fotelben és olvasgatni beszélgetni.
Így elengedtem. Hiányzik nagyon a mai napig, ennek már másfél éve
Szóval lehet ismerkedni. Ámbár fájdalmas elengedni az illetőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!