Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, sikerült már valakinek becsajozni ezen az oldalon? Látom a probálkozgatásokat, eleinte még én is, (bevallom) reménykedtem, pedig régóta nyűvöm ezt az oldalt,40-es pasi vagyok. Azt hiszem feladom!
Én nőként írok...
Nekem is van egy pár tapasztalatom az itteni ismerkedéssel.
rengetek pasi használja ezt az oldalt társkeresésre vagy szexkapcsolat keresésre. Kb. 18 évestől az 55 évesig mindenki bepróbálkozott már nálam. Különböző módon...
Mivel jelenleg nincs senkim, így adtam a dolognak egy esélyt. Egy emberrel leveleztem huzamosabb ideig, majd vele találkoztam is. Kinézetre abszolút az esetem volt és azt hiszem sok nő más nőnek is tetszett volna. Nem is értettem, amikor közölte velem, hogy neki évek óta nem megy a csajozás...
De aztán megértettem! Komoly gondok voltak nála... És az összes többinél is, aki próbálkozott.
"sikerült már valakinek becsajozni" Ez így elég erőltetetten hangzik, gondolom ilyen szinten írogathattál a nőknek is.
Azt is kérdezhetted volna, hogy nők pasiztak-e be itt, hisz az ugyanazt jelenti :)
Szóval igen, nekem volt már innen egy harmincas pasi.
Előre bocsánat, hogy nőként válaszolok.
De attól is függ, hány éves nőt szeretnél innen becserkészni és milyen módszerrel, ha valaki rám ír és rögtön a külsőmről érdeklődik, annak vissza sem írok, inkább beszéltesd a lányt, érdekes témákat vess fel. Légy humoros, esetenként kétértelműen is fogalmazhatsz.
Aztán jöhet a képcsere, egy minimális bizalmi szint felépítése után. Szerintem a huszonévesek ezt jobban csinálják.
Én szerintem szárnyalnak :)
Jó én azt nem tudom, hogy itt mi van, én nem ismerkedek itt. Nem tudom, hogy mi okozhatja a sikertelenséget.
Én csak a személyes ismeretségemből indulok ki.
Nő vagyok és nem innen van a párom.
Viszont a barátnöm itt ismerkedett meg egy pasival.
Nem fiatal a pasi.
A beszélgetésből barátság majd szerelem lett.
És se a "fiatal pipihus" se az anyagiak, érdekből nem játszik szerepet.
Csak hogy a kivétel erősitse a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!