Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hülyeség neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elsőként lányok válaszát várom! Akik jártassak az internetes társkeresésbe.

Mely olyan szövegek vannak,amivel el lehet nálatok inditani egy beszélgetést?

Mert gondolom egy: "Szia mizu?" val kezdödö beszélgetés eleve halott.

Ne értsetek félre nem tippeket várok töletek. Lopott szöveg amugy se áll jól.

A kérdést abbol a szempontbol tettem fel,mert sok siker élményt olvastam hogy valaki az interneten találta meg az élete nagy szerelmét.

Elkezdett foglalkoztatni ez a téma hogy mégis hogyan?

Nekem valahogy ez neten nem megy.

2016. aug. 6. 09:12
1 2
 11/13 Csak_egy_pasas ***** válasza:
74%

Én, mint mozgássérült osztom meg tapasztalataim.

Azt tudni kell. Hogy több mint tv éve ismerkedem neten. Én úgy látom hét-nyolc éve még más volt a világ. Olyan nőkkel ismerkedtem, hogy el se hinnétek. De bejött a Szex és New York sorozat, és tönkretett mindent. Hosszú eszmefuttatásom van erről. De a lényeg az, hogy ilyen környezetben ahol ennyire lenézik az átlagos pasikat, és csak a csúcs hímek kellenek, így nem lehet ismerkedni.

Persze látok kis reményt a változásra. De lassú ez a normális dolgokra való visszaállás.

Én úgy látom, hiába tudjuk használni ezeket az oldalakat, mégsem úgy használjuk, ahogy kéne. Hisz ezek az oldalak a kitaszítottaké. Ehelyett most itt sincs helyünk.

Hát várni kell, míg lecseng ez az őrület, amit Szex és New York hirdet.

Aztán ismét lehet majd rendesen ismerkedni.

2016. aug. 6. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés a válásommal egy időben kezdett terjedni. Akkoriban amúgy is komoly pusztítást végeztem a szebbik nem körében, természetes volt tehát, hogy ezt is kipróbáltam. Az volt a tapasztalatom, hogy mindig valami meglepő dologgal kell indítani. Mindig máshogy kell csinálni, mint ami elvárható, vagy elvárt. A csajok kismillió levelet kapnak naponta, így hamar immunisakká válnak a hétköznapi szövegre.
2016. aug. 7. 09:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Szedtem most le valami telefonos társkereső applikációt. Be is tetszikeltek páran,szóval lenne jelentkező. :)

Bár egyszerüen nem tudom mivel indithatnám el a beszélgetést.. Még bemutatkozása sincs kitöltve.

2016. aug. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!