Tényleg lehet igy ismerkedni vagy hülyeség?
Figyelt kérdés
Valakivel levelezel itt kb fél vagy évig és csak találkozó előtt kértek képet egymástól. Majd ha az egyik fél csalódik,nem ezt várta akkor ugrik a találkozás is,és az addigi levelezés is abba marad. Csak azért kérdezem mindezt mert azt mondta nekem v ki hogy "Tőlem még egy nő se kért itt képet. Én se tőlük, max. közvetlenül a találkozó előtt, hogy egyáltalán felismerjük egymást."
Hogy lehet már olyan v kibe bele szeretni akit nem is láttam? Mert ha igy történik akkor k v nagy csalódás érheti az embert. Azért jobb az elején a fénykép csere ha már belemerülnétek egymás lelkébe. Szerintetek?
2014. nov. 9. 18:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem tök nagy élmény lehet találkozni valakivel, aki ránézésre tök idegen, de egy csomó mindent tudtok egymásról, majd szép lassan felfedezni benne azt az embert, akivel régóta közeli, bizalmas kapcsolatban vagy. Nagyon felszínesnek kéne lenni ahhoz, hogy a másik külseje miatt az egész kapcsolat ugorjon, legrosszabb esetben szerintem nem fordul komolyra, de bizalmas jó barátok maradnak.
2/2 anonim válasza:
igen, sajnos ilyen felszínes világban élünk, ahol ha nincs jó külsőd, akkor ugrik egy fél éves levelezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!