Csak szerintem hülyeség itt ismerkedni?
Figyelt kérdés
Komolyan...tele van fura emberekkel...
18/F
2014. ápr. 26. 18:34
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy fura vagyok, de a fura nem mindig rossz. (F)
3/13 A kérdező kommentje:
Az időmet...
2014. ápr. 26. 18:36
4/13 anonim válasza:
Ki mondta, hogy neked kötelező itt ismerkednek?:D
5/13 anonim válasza:
Nekem lettek innen barátaim. Csajom nem, de azért ez sem rossz kezdet XD
6/13 anonim válasza:
Akkor meg ne ismerkedj..édes istenem...
7/13 Ahol megállt az idő válasza:
A hülyeség az volt, amikor regisztráltam ide. Függőséget okoz. :)
8/13 anonim válasza:
Biztos vannak egyébként kevésbé furcsa emberek is itt, csak nehéz kifogni őket. Én nem vagyok az internetes ismerkedés híve. A spontán találkozások az igazán izgalmasak, amikor először találkozol valakivel, amikor egymásra néztek akkor kiderül egy csomó minden ami nem biztos hogy az interneten keresztül lejön. Ez az én véleményem.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is... hiába hiszed azt, hogy "na, most sikerült egy értelmes embert találnom", idővel mindig kiderül, hogy bizony tévedtél, bármennyire is azt mutatják a jelek... sajnos :(
10/13 anonim válasza:
Azt mondom aki hülye haljon meg...
Nem de most komolyan: nem, nem csak szerinted hülyeség itt az emberek töbsége hogy is mondjam jól fogalmaztál fura...
Sose ismerkednék itt neked se kötelező :D párkapcsolatra meg főleg nem csak úgy havernek még csak csak de nem az is fura kitudja kivel levelezel valójában...fura...
Arra hasznjálom ezt az oldalt, hogy röhögjek vagy közvélemény kutassak :D vagy röhögjek ja vagy röhögjek vagy másokon röhögjek
-De tényleg a sok kattos ember csak alapjaiban vágja tönkre ezt az oldalt
(és az ilyen válaszaim miatt folyton lepontoznak na nem mintha érdekelene ezen is jót röhögök)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!