Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat de nem akar védekezni?
Lenne valaki aki tetszik és kívánom is, de párkapcsolatot nem akarok, így marad a "csakszex".
De az a gond hogy én nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót vagy olyat amiben hormon van így csomó lehetőség ki van zárva - eü okot miatt, de valahogy mégis csak védekezni kellene. De így nem sok lehetőség akad
A megszakításostól parázok, 23 évesen nem akarok gyereket, sem egy abortuszt.
Spirált nem lehet még mert nem szültem.
Marad a gumi - de azt meg ő nem akarja - de nem mondja meg miért
Viszont a szexkapcsiban benne lenne de így hogyan oldjuk meg ?
vagy hagyjam a fenébe ? Esetleg próbáljam meg győzni?
A gumi nem csak a nem kívánt terhességtől véd, hanem a nemi betegségektől is. A többi fogamzásgátló csak a nem kívánt terhességtől.
Ott van a pesszárium. De ha nálad ennyire ellenkezik a gumitól, másnál is ezt csinálta. Én nem mennék bele úgy egy szexkapcsolatba.
Mivel lehetne meggyőzni ?
Mondanátok pár indokot ?
Vagy kiszedni belőle hogy miért nem akarja ?
Meggyőzni?
Figyelj "Dávid"! Csak gumiba fekhetsz le velem, sajnos más módszer nem jöhet szóba. Vagy elfogadod vagy nem. Állj a sarkadra és mondd meg neki. Ha nem hajlandó erre se, akkor mit akarsz egy ilyen embertől?
Találsz mást aki megteszi gumiba és nincs ez.
5: azzal lehet meggyőzni h te csak gumival vagy hajlandó
Sok értelme amúgy nincs róla beszélgetni. Aki nem tanult meg késsel villával enni felnőtt korára azt nem fogod egyik napról a másikra megtanítani erre. A gumihasznalat kb ugyanez. Szexkultura kérdése amiben a srac láthatóan meg el van maradva.
Akkor marad ez a megoldás
Falhoz állítom és vagy igen vagy nem
Azért köszi mindenikek
Próbáljátok ki a recés gumit. Az segít.
Az ugye megvan, hogy kulturáltabb országban (például Svédország) nemi erőszaknak számít ha a pasi váratlanul nem húz vagy lehúzza a gumit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!