Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek a tanárommal? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek a tanárommal? Mi a véleményetek erről az egészről?

Figyelt kérdés

19 éves leszek nemsokára, most kezdem majd az utolsó évemet a suliban. A tesitanáromról van szó, ő pedig 27 éves. Mindig úgy éreztem, hogy kicsit jobban kedvel, mint a többieket (mondjuk adtam is rá okot :D), de ez kb. olyan másfél éve lett egészen nyilvánvaló. Azóta szinte megállás nélkül flörtölünk, suliban is folyton csipkelődik, beszólogat, de nem bunkón, csak hogy észrevegyem :) Ja, amúgy meg baromira tetszik, ha ez eddig nem derült volna ki :D Nagyon sokszor vannak félreérthetetlen megjegyzései, de persze nem mondja ki, hogy feküdjek alá, vagy valami.

Nyáron ez a flörtölősdi pedig triplán megvan, sokat találkozunk, van, hogy véletlenül is, este a városban, és a barátaim előtt már nem titok, hogy köztünk kicsit több van.

Nem feküdtünk még le, de történtek már dolgok, és azt látom rajta, hogy egyre kevésbé tudja (vagy szeretné leplezni) ezt az egészet. És hát persze egyre többször célozgat "arra"... Na és ugye itt a suli mindjárt. Én nagyon rosszul hazudok, tuti, hogy képtelen lennék titokba tartani a dolgot. Ő meg szerintem nem is akarja. Én viszont akarom őt, de nem ilyen áron. Baromi gáz ez az egész :D

Muszáj lenne valamit tennem, mert úgy érzem, ha most nem lépek, elveszítem. Ezt meg persze nem akarom. Bármi véleményt elfogadok, tanácsot is, csak segítsetek.

2016. aug. 3. 22:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, most akkor valóban lecummantottad már? Vagy csak flörtöltök?

Én azt mondom, várjatok ezzel! Mindkettőtök érdeke.

2016. aug. 4. 00:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Te agyilag még nem vagy 19 éves az biztos, esetleg 9.
2016. aug. 4. 11:05
 23/28 A kérdező kommentje:

Mar nagyon sok kerdes alatt lattam hogy frocsogsz, 43 szazalekos, annyira atlatszo a stilusod. Ennyire nincs eleted?

Legalabb fogalmazhatnal valasztekosabban. A kovetkezo az lesz, hogy szutyok vagyok, mi? :D r.ibancon meg ezen kivul mast nem ismersz.

Vegyel magadnak eletet szerinte, ne itt eloskodj.

2016. aug. 4. 16:37
 24/28 anonim ***** válasza:

Egy szóból leszűrted a stílusomat és azt, hogy ki vagyok?

Azta. Miért akadtál ki Ennyire? Fáj az igazság?

2016. aug. 4. 16:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Válaszolnál az én kérdésemre is, kérlek? :)

21- es vagyok.

2016. aug. 4. 22:22
 26/28 pinkpancser ***** válasza:
Feküdj le vele nyugodtan, de majd csak akkor, ha végeztél a sulival! Mert OK, hogy élveznétek, de a tanár az állásával játszik! Addig meg maradjatok a kezeteknél :)
2016. aug. 6. 12:59
 27/28 anonim ***** válasza:

És még van olyan, aki biztatja! Gratulálok!

Jézusom......

2016. aug. 6. 13:41
 28/28 pinkpancser ***** válasza:
És olyan is van akinek az írás megy, a gondolkodás nem. Értelmes embernek legalábbis leesett volna, hogy mi a másfél soros válaszom lényege. Ha annyit írt volna a kérdező, hogy 19 évesen lefeküdne egy 27 éves pasival akkor megelégedtél volna egy olyan válasszal, hogy ne azonnal, hanem várjon vele pár hetet/hónapot, így viszont az egy évet is felháborítónak találod. Pedig a suli után pont ez lenne a helyzet. Akkor nem egy tanárról és diákjáról beszélnénk hanem egy 20 éves lányról és 28 éves pasiról akik kibírták egy évig szex nélkül.
2016. aug. 6. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!