Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne lefeküdni a tanárommal?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok , most fogok végezni és az egyik tanárom akivel nagyon jóban vagyok már elég rég óta nem volt senkivel , egyedül és és ilyesmi.
Valahogy tudnám vele tudatni hogy szexelni akarok vele ? :D
arra gondoltam hogy bedobom a posta ládájába a telefon számom egy cetlin amire rá lenne írva valami :D
valaki segítsen :D
2016. ápr. 26. 21:32
1/11 A kérdező kommentje:
kb 45-48 éves azt elfelejtettem írni :D
2016. ápr. 26. 21:33
2/11 anonim válasza:
Várd meg, amíg befejezed a tanulmányaidat és már nem jársz oda. Ugyanis ha ez kiderül, ki is rúghatják.
3/11 A kérdező kommentje:
még 3 napot leszek iskolában és vége a tanulmányaimnak , azért kérdezem :)
2016. ápr. 26. 21:35
4/11 anonim válasza:
A tanulmányaidnak oké, hogy vége, de gondolom érettségizel, nem? Várd meg a nyarat.
5/11 A kérdező kommentje:
Már csak szakmunkás vizsga lesz hátra, de ezen a 3 napon kívül már nem találkozok vele .... sajnos :/
2016. ápr. 26. 21:38
6/11 anonim válasza:
Nem levelezgetni kell, az olyan dedós módszer. Beszélgess vele, ha szeretnél tőle valamit.
7/11 A kérdező kommentje:
De hogyan kezdjek bele? kicsit zavart vagyok ilyen téren :D
2016. ápr. 26. 22:07
8/11 anonim válasza:
Te lány vagy? Inkább hagyd ki a pasast, és keress egy korban hozzád illőt.
9/11 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor...
El tudod képzelni milyen egy 40-essel?? Apád lehetne.
Ez nem egészséges vonzalom szerintem. Nem jó a kapcsolatod az apáddal és ezért vágysz az apuka típusokra, hogy kislány lehess mellette?
Mi lenne a közös téma, ha beszélgettek? A háború, rendszerváltás?
Vagy csak szex?
Ha meg fiú vagy akkor azt inkább le sem írom...
Ez nem egészséges emberek...
10/11 anonim válasza:
Már nem lehet gond ha ezt is megbeszéltétek diákként, hogy rég volt nővel. Ha ilyen intim témáról beszéltetek akkor elég ha sugallod neki, hogy csak hely kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!