Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morgenmuffel kérdése:

Mit tegyek, ha a barátom nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit csináljak, mert a barátom konkrétan nem akar velem szexelni.26 éves vagyok, csinos, a külsőmmel nincs gond, és ezt mindenféle beképzeltség nélkül mondom. A szexben oda adó vagyok, nem vagyok szégyenlős. A barátommal másfél éve vagyunk együtt, és a kevés szex illetve a szinte teljesen hiányzó előjáték miatt már nem teljesen kész vagyok. Ha havonta max kétszer szexelünk, akkor az már jónak számít. Az első pár hónapban nem volt ezzel gond, minden jó volt, de azóta a barátom azt mondja, hogy neki nem fontos az előjáték. Ő anélkül is készen áll a szexre. Persze mert szinte mindig kap előtte orális szexet. De ő se szájjal se kézzel nem elégítene ki, max kézzel nagyon ritkán. Nem tudom miért van ez és hogy mit csináljak. Adjatok tanácsot mert így már nem sokáig bírom. Nem vagyok még 60 éves hogy szex nélkül éljem le az életemet.

2016. márc. 28. 20:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Ezt próbáltad már a barátoddal megbeszélni?

Amúgy meg ha ennyire nem működik valami, akkor vagy megjavítjuk, vagy elfogadjuk, hogy ez van, vagy továbblépünk.

2016. márc. 28. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

Meg kell beszélnetek. Esetleg jöhetnek női praktikák, finom utalások, szexi fehérneműk, ilyesmik... :)

18L

2016. márc. 28. 20:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy próbáltam vele erről beszélni, de csak megsértődik, azzal jön, hogy én húzom fel csak magam, még mielőtt bármit is tudott volna csinálni. De onnantól hogy ő magára húz, hogy én legyek felül, tudom, hogy mi következik. Mint mindig. Ez még egy esetben se volt másképp. Hiába mondom hogy én még nem vagyok kész, mindig azt mondja, hogy semmi baj, ő még nem akar rögtön "behatolni", de egy percre rá mindig ez történik.
2016. márc. 28. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
@3: Férfiként mondom: ha neked nem jó, akkor utasítsd el és kerek-perec mondd meg neki, hogy te nem pöccre indulsz, neked kell egy kis szívató, kedveskedés, simi, tipi-tapi, puszi-nyuszi és ha ezt nem adja meg, akkor nincs szex. Ha nem érti meg normálisan, akkor picit oda kell csörgetni.
2016. márc. 28. 20:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem jön be a szexi fehérnemű sem, csak ritkán. azzal nincs gond, ha én kezdeményezek, mint szinte mindig, és ő kap előjátékot stb.. csak ő nem tesz azért, hogy a szex nekem is jó legyen. és milyen férfi az aki azt mondja, hogy neki az előjáték nem fontos... de ő kapjon orális szexet, ami úgye előjáték is..
2016. márc. 28. 20:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
szakíts vele ha ezen nem változtat?
2016. márc. 28. 20:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátod önző! Nem figyel rád! Sem a testedre, sem a lelkedre. Alapvetően más az igényetek a szex területén. Ez késöbb sem fog változni. Éppen ezért azt javaslom, hogy szabadulj meg tőle, minél hamarabb! Ha tovább húzod-halasztod, csak még fájdalmasabb lesz a szakítás! Rengeteg facér pasi van (itt is, én is!) akik örülnének egy magad fajta jó nőnek!

Mondom, írom mindezt pasiként.

2016. márc. 28. 20:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Nehogy már az előjátékért még neked kelljen kuncsorogni!Te jó ég.

Te még együtt vagy egy ilyen egoista faxal???

Dobd ki!!! Ezen nincs mit megbeszélni.A jó istenit neki.

Akkor ezek szerint még orgazmust se éltél át vele gondolom.

BAXD KI A 3.14-CSÁBA.

2016. márc. 28. 20:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Én is a szakításon töröm a fejem, de együtt élünk azért ez nem oylan egyszerű. Csak másfél év. De volt már pasi akivel hasonlóan szexuális problémák miatt lett vége. Úgy látszik én vonzom ezt a tipust.. Pedig nem olyan nehéz, egy nőt kielégíteni. Nem értem, hogy egyes pasiknak ez miért nem megy. Amúgy ő is 26 éves mint én, de barátnőm barátja 36 és ott se tudja a pasi mindig, hogy mit kell csinálni.. szóval ez nem kor függő, de akkor nem tudom, hogy mi az.
2016. márc. 28. 20:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezt hívják úgy hogy szexuálisan retardált.

Magyarán egy szexuálisan fejletlen paraszt.

2016. márc. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!