Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom nem akar velem lefeküdni?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert a barátom konkrétan nem akar velem szexelni.26 éves vagyok, csinos, a külsőmmel nincs gond, és ezt mindenféle beképzeltség nélkül mondom. A szexben oda adó vagyok, nem vagyok szégyenlős. A barátommal másfél éve vagyunk együtt, és a kevés szex illetve a szinte teljesen hiányzó előjáték miatt már nem teljesen kész vagyok. Ha havonta max kétszer szexelünk, akkor az már jónak számít. Az első pár hónapban nem volt ezzel gond, minden jó volt, de azóta a barátom azt mondja, hogy neki nem fontos az előjáték. Ő anélkül is készen áll a szexre. Persze mert szinte mindig kap előtte orális szexet. De ő se szájjal se kézzel nem elégítene ki, max kézzel nagyon ritkán. Nem tudom miért van ez és hogy mit csináljak. Adjatok tanácsot mert így már nem sokáig bírom. Nem vagyok még 60 éves hogy szex nélkül éljem le az életemet.
Ezt próbáltad már a barátoddal megbeszélni?
Amúgy meg ha ennyire nem működik valami, akkor vagy megjavítjuk, vagy elfogadjuk, hogy ez van, vagy továbblépünk.
Meg kell beszélnetek. Esetleg jöhetnek női praktikák, finom utalások, szexi fehérneműk, ilyesmik... :)
18L
A barátod önző! Nem figyel rád! Sem a testedre, sem a lelkedre. Alapvetően más az igényetek a szex területén. Ez késöbb sem fog változni. Éppen ezért azt javaslom, hogy szabadulj meg tőle, minél hamarabb! Ha tovább húzod-halasztod, csak még fájdalmasabb lesz a szakítás! Rengeteg facér pasi van (itt is, én is!) akik örülnének egy magad fajta jó nőnek!
Mondom, írom mindezt pasiként.
Nehogy már az előjátékért még neked kelljen kuncsorogni!Te jó ég.
Te még együtt vagy egy ilyen egoista faxal???
Dobd ki!!! Ezen nincs mit megbeszélni.A jó istenit neki.
Akkor ezek szerint még orgazmust se éltél át vele gondolom.
BAXD KI A 3.14-CSÁBA.
Ezt hívják úgy hogy szexuálisan retardált.
Magyarán egy szexuálisan fejletlen paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!