Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkivel másabb élmény lefeküdni? (lent)
Előző párom akármit csinált az jó volt,nem tudom függ-e attól a dolog hogy az adott illetőhöz mennyire állsz érzelmileg közel. A mostani "partnerem" meg hiába csinálja ugyanúgy vagy fog meg ugyanott, a kettő nem ugyanaz,közel sem esik olyan jól mint nála. (Méretbeli különbségek nagyon nincsenek és a sráccal sincs gond ilyentéren )!
Lehet az állhat a "háttérben" hogy nekem exem hiányzik, s mindenkiben őt próbálom keresni?
2-es vagyok!
De Te okos lány vagy, mert magad elgondolkodtál azon,hogy mi állhat a háttérben. Nehéz ezeken túl jutni. Nekem sok idő volt mire végre rendbe jöttem. És pár évet együtt voltatok az exeddel akkor meg plána nehéz. Engem elhagytak, megaláztak és ezért sem akarok még most kapcsolatot. Téged is elhagytak vagy te szakítottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!