Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetnék jobb az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék jobb az ágyban?

Figyelt kérdés

Tudom, sok gyakorlás, de ha van valami tipp/személyes tapasztalat, örülnék ha megosztanátok:)

Szóval az a helyzet hogy már sokat pettingeltünk a barátommal de tényleges szex 2x volt eddig. Nem kertelek, mindketten iszonyú bénák vagyunk, egymással veszítettük el a szüzességünk. Barátom még egyszer sem élvezett el, én is mondtam nyíltan hogy mi nem esett jól, rákérdeztem és azt mondta szerinte azért nem élvez el mert jó vagyok, viszont nem elég ügyes még.

Ebben szeretnék segítséget kérni. :)

L

2016. aug. 3. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tőle ,hogy mit szeretne,még olvass utána ,kèt alkalom után ne várj csodát
2016. aug. 3. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem elégítsd ki a végén szájjal és kézzel. Vagy hogy érted, h nem élvezett el? P**ciba? Az nekem sem mindig megy sokadik alkalommal :D De szájjal/kézzel simán kielégít a párom.

Kéznél a titka az, hogy markolj rá és ne túl erősen, de szorítsd a farkát. Szájnál meg használd a nyelved a szádon belül, a makkját óvatosan vagy keményen dörzsöld, attól függ, hogy melyik jobb neki

2016. aug. 3. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Kézzel és szájjal sem sikerült még, mindig máshogy próbáltam, de nem jött össze. :"D
2016. aug. 3. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem el,hogy egy szűz vagy majdnem szűz fiú nem élvezett el.Attól is képesek elélvezni ha meztelen lányt látnak közelről,ha bedugják akkor meg néhány perc és kész is.:)22/L
2016. aug. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!