Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék jobb az ágyban?
Tudom, sok gyakorlás, de ha van valami tipp/személyes tapasztalat, örülnék ha megosztanátok:)
Szóval az a helyzet hogy már sokat pettingeltünk a barátommal de tényleges szex 2x volt eddig. Nem kertelek, mindketten iszonyú bénák vagyunk, egymással veszítettük el a szüzességünk. Barátom még egyszer sem élvezett el, én is mondtam nyíltan hogy mi nem esett jól, rákérdeztem és azt mondta szerinte azért nem élvez el mert jó vagyok, viszont nem elég ügyes még.
Ebben szeretnék segítséget kérni. :)
L
Szerintem elégítsd ki a végén szájjal és kézzel. Vagy hogy érted, h nem élvezett el? P**ciba? Az nekem sem mindig megy sokadik alkalommal :D De szájjal/kézzel simán kielégít a párom.
Kéznél a titka az, hogy markolj rá és ne túl erősen, de szorítsd a farkát. Szájnál meg használd a nyelved a szádon belül, a makkját óvatosan vagy keményen dörzsöld, attól függ, hogy melyik jobb neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!