Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik nagyon korán/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik nagyon korán/ korán veszítettétek el a szüzességeteket hány évesek voltatok akkor, kivel, hogyan, hol? Begbántátok? Légy szíves ne azok írjanak akik 17-18 veszítezék el hanem azok akik korán.

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Fogalmad sincs hány éves vagyok, meglepődnél.

2. Egy 15 éves lány még gyerek. Minden tekintetben.

3. Ha 30 évesen te csak kamaszokat tudsz felszedni, az a te szegénységi bizonyítványod. Gondolom egy nő nem lát benned semmit, nem tart elég férfiasnak. Nem tudod neki azt nyújtani, ami 20-30 évesen már elvárás. Egy labilis lelki világú 15 évesnek meg sokszor annyi is elég, ha valaki hozzá szól pár kedves szót.

4. Biztos nagyon büszkék rád a barátaid, családod és nem nevetnek ki a hátad mögött, hogy gyerekekkel kavarsz, mert más szóba sem áll veled :)

2016. aug. 5. 12:39
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Undorítóak vagytok. Bár remélhetőleg a fele csak kamu.
2016. aug. 5. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
Te nyomorék gyökér :D Az előző barátnőm 38 volt fogalmad nincs mit beszélsz csak nyomod itt az idióta szöveged... nincs egy 15éves ismerősöm sem de de ha lenne nem küldeném el csak azért mert egy ilyen ostoba korlátot nyomi szerint ez gáz...
2016. aug. 5. 13:07
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
13 évesen elveszíteni a szuzesseget?:( Úristen.
2016. aug. 5. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ostobának, korlátoltnak, nyomoréknak, gyökérnek nevezel, mégis kettőnk közül én rendelkezem normális értékrenddel és én tudok egy mondatot helyesírási hibák nélkül megfogalmazni. Vajon ha én vagyok az ostoba, te mi lehetsz? :)
2016. aug. 5. 13:18
 16/25 anonim ***** válasza:
43%
Ahha..... ritka okos vagy barátom :D Örülök, hogy itt vagy és megmondod a tutit mindenkinek nélküled nem is tudom hol lenne az emberi erkölcs :D
2016. aug. 5. 13:30
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
15 éves lány vagyok, és tény, hogy ha valaki szól pár kedves szót abba már belehabarodunk. Ez a kamaszkor, majd kinőjük. Max 10 év lehet a korkülönség, és akkor is különleges helyzetnek kell lennie. Még szűz vagyok, de pár év múlva, 18-19 évesen, tapasztalatszerzés céljával lefeküdnék mondjuk egy 35 évessel. Csak szex. De amíg nem veszítettem el, addig nem. Nem adom ezt csak úgy akárkinek.
2016. aug. 5. 13:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
19 voltam, a baratom akkor 25 ,azota a ferjem,gyerekunk van es nem bantam meg
2016. aug. 5. 13:50
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

14 évesen a 14 éves barátommal spontán jön és nem bántam meg, osztálykirándulás során történt meg

19/L

2016. aug. 5. 14:29
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Aladdin huszonegy

Nézz utána a "kiskorú megrontása" jogszabálynak,

Ha vissza nézed a válaszaidat, arra következtethetsz, hogy a hasznossági értékelések alapján a te valaszaid fasságok, ez esetleg azért lehet mert a társadalom /helyesen/ elítéli a pedofíliát

2016. aug. 5. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!