Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik nagyon korán veszítettétek el a szüzességeteket (13,14,15 évesen) hamarabb lett érettebb a gondolkodásotok?
Nekem mindig is érettebb gondolkodásom volt a társaimnál.
15 voltam mikor először feküdtem le a barátommal, nagyon jó élmény volt, nem bántam meg. Most 22 vagyok.
Hát nem hiszem, hogy lenne összefüggés a házimunka és a korai nemi élet élése között :D
10 éves korom óta mosok, főzök, takarítok, és a mai napig szűz vagyok, nem kérek privit!
Nekem is érettebb gondolkodásom volt mindig is, de ettől függetlenül nem gondolom,hogy ezzel összefügg, mert rengeteg az ellenpélda.
15 évesen vesztettem el, és nem bántam meg (azóta is ő a párom.) :)
23 éves múltam.
13 évesen vesztettem el
és más azt mondja, érettebb vagyok a koromhoz képest, szerintem is így van
mondjuk mára már jobban érzem a kor előrehaladtával :)
Nem a házimunkával függ össze. Hanem az önellátás, felelősségtudat. Apa nélkül tényleg nehéz (higgyétek el, én tudom)
Viszont ez nem nagyon függ össze a szüzesség elvesztésével. Max annyiban h tényleg hamarabb rájön a dolgokra, tud vigyázni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!