Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor veszítettétek el a szüzességeteket?
Az interneten ismertem meg. Sajnos nagy volt a távolság köztünk, mert ő Budapesti, én pedig Kelet Magyarországi. Elkezdtünk levelezni, hamar meg lett a közös nevező és a távolság ellenére kitűztük a találka napját. Én utaztam fel hozzá a fővárosba, a megadott címre. Ez még csak egy hét ismertség után volt. Ajtót nyitott, amikor megláttam, a lélegzetem elállt, szebb volt, mint a képeken. Tapasztalt lány volt, tudta mire van szüksége egy férfinak, így hamar a lényegre tért. Lefeküdtünk, ez volt addigi életem legszebb élménye. Sajnos csak egy órát tudtunk kettesben tölteni, mert neki még fontos dolga volt aznap, amit én megértettem. Fájdalmas búcsút vettem tőle és egy csókkal köszöntem el.
A 15.000 kp-t egy borítékba helyezve az éjjeli szekrényén hagytam.
17 évesek voltunk, 3,5 hónap után feküdtünk le. Első kapcsolat, már 2,5 éve tart. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!