Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nedvesedek ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nedvesedek ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kellemetlen dolog mert ha csak meglatok egy jó pasit az utcán már nedvesedek :/ vagy ha valaki olyan ölel meg vagy simogatja meg a combom máris lucskos vagyok. Valamint maszturbálás közben és után is iszonyat mennyiségű nedv jön ki belőlem.. Ezzel lehet valamit kezdeni? Félek hogy ha oda kerül a sor hogy lefekudjek egy sráccal (szűz vagyok még) akkor őt ez zavarni fogja :( srácok titeket zavar ez??

Köszönöm a válaszokat :)

2016. aug. 2. 10:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért ha egy barátom vigasztal akkor nem simogathatja meg a lábam?
2016. aug. 2. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Vigasztalásnál nem a lányok combját szokás simogatni, de ennyire nem lehetsz sötét, hogy még ezt is megpróbálod megmagyarázni!
2016. aug. 2. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz azokkal akik belekötnek:) ha szerinted már volt a kérdés akkor ugord át ennyire egyszerű^^

de amúgy ismerős a dolog, ezért én minden nap tisztaságit hordok, nem is tudom mi lenne velem anélkül:D

2016. aug. 2. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de csapolnálak. Jó dolog ez Baby.
2016. aug. 2. 11:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Á, biztos ötvenes férfi a kérdező... és lehet, hogy kissé szokatlan az irányultsága.
2016. aug. 2. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a gyorsan nedvesedő-tocsogós punci, és be is indítja a fantáziám...
2016. aug. 2. 12:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, ha a kérdező kamu is, engem megnyugtat a sok pozitív válasz, mert én is gondoltam rá, hogy zavarhatja-e a párom. De simán a bőröm alá bújik, miközben nyalja a puncimat, úgyhogy ezek szerint nagyon is bírja.
2016. aug. 2. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Legalább 8-szor volt már ez a kérdés.

De bárki is a kérdező - az biztos, hogy nagyon örül annak a levéláradatnak, amit most fiatal fiúktól kap.

2016. aug. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!