Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nedvesedek ennyire?
Sziasztok. Kellemetlen dolog mert ha csak meglatok egy jó pasit az utcán már nedvesedek :/ vagy ha valaki olyan ölel meg vagy simogatja meg a combom máris lucskos vagyok. Valamint maszturbálás közben és után is iszonyat mennyiségű nedv jön ki belőlem.. Ezzel lehet valamit kezdeni? Félek hogy ha oda kerül a sor hogy lefekudjek egy sráccal (szűz vagyok még) akkor őt ez zavarni fogja :( srácok titeket zavar ez??
Köszönöm a válaszokat :)
ne foglalkozz azokkal akik belekötnek:) ha szerinted már volt a kérdés akkor ugord át ennyire egyszerű^^
de amúgy ismerős a dolog, ezért én minden nap tisztaságit hordok, nem is tudom mi lenne velem anélkül:D
Legalább 8-szor volt már ez a kérdés.
De bárki is a kérdező - az biztos, hogy nagyon örül annak a levéláradatnak, amit most fiatal fiúktól kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!