Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nedvesedek ennyire?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kellemetlen dolog mert ha csak meglatok egy jó pasit az utcán már nedvesedek :/ vagy ha valaki olyan ölel meg vagy simogatja meg a combom máris lucskos vagyok. Valamint maszturbálás közben és után is iszonyat mennyiségű nedv jön ki belőlem.. Ezzel lehet valamit kezdeni? Félek hogy ha oda kerül a sor hogy lefekudjek egy sráccal (szűz vagyok még) akkor őt ez zavarni fogja :( srácok titeket zavar ez??
hát attól, mert gyorsan nedvesedsz, még remélhetőleg végig bírod várni a hosszabb előjátékot is és élvezed is :)
de ez jó tulajdonság is, mert hamar nedvesedsz :P
nyalásnál zavarhat valakit, de szerintem nincs ezzel probléma, szerintem kevés férfit zavarna :)
23F
2016. aug. 2. 10:53
2/18 anonim válasza:
Tegyél egy szárnyas betétet a bugyidba, és ne foglalkozz ezzel a problémával többet.
22/L
2016. aug. 2. 10:54
3/18 anonim válasza:
Nem igazán szokta ez zavarni a férfiakat, inkább izgató dolog még inkább tudatja hogy a partner vonzónak talál. Ha meg még az íze is finom édes, akkor orális kényeztetésnél sem zavaró egyáltalán. Ne aggódj emiatt, inkább még örülj is neki mert rosszabb lenne az ha száraz lennél.
2016. aug. 2. 10:57
4/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egyes helyzetekben kellemetlen tud lenni (pl edzésen, tornaórán), de ahogy észrevettem, a fiúkat egyáltalán nem zavarja, sőt izgatónak találják.
2016. aug. 2. 11:04
5/18 anonim válasza:
Még sose zavart ha bőséges, finom puncilevelt lefetyelhettem ki a páromból! 😁
2016. aug. 2. 11:05
6/18 anonim válasza:
Nem zavar egyáltalán! Sőőőt... Ez nem hátrány, hanem előny!
2016. aug. 2. 11:08
7/18 anonim válasza:
Senkinek nem tűnik fel, hogy kamukérdés? Ugyanis a címszöveg már eleve csak durva figyelemfelkeltés, hogy nagyon nedvesedik, azután leírja, hogy még szűz, és állandóan felizgul! Ez nem valós eset, hanem a pasik álomvilága, hogy ilyenek legyenek a csajok, és ezt valószínüleg egy betegelméjű kan rakta fel kérdésnek, és a válaszokra recskázik!
2016. aug. 2. 11:12
8/18 anonim válasza:
Tényleg ma már a nem tudom hanyadik kérdés ez, ami szinte szó szerint fel lett téve régebben ... Valaki azzal szórakozik, hogy a régi kérdéseket újra felteszi?
2016. aug. 2. 11:12
9/18 A kérdező kommentje:
Ohm.nem vagyok betegelméjű, sem férfi. És én még nem láttam ezt a kérdést gykn
2016. aug. 2. 11:16
10/18 anonim válasza:
Eleve azért is kamu, mert milyen élethelyzet az, amikor csak úgy pasik a combját simogatják, de még szűz és barátja sincs!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!