Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek egy idő után?
Figyelt kérdés
Ha van párom és jó a szexuális életünk meg minden rendben van akkor is max fél év és vége annak, hogy teljesen felizgasson már egy csóktól. Hosszú csók és előjáték után is alig vagyok nedves.
Most is van egy srác akivel szexkapcsolatban vagyunk, már január óta tart de már nem tud úgy felizgatni...
Nem masztizok valami gyakran és akkor nem is kívánom annyira nagyon.
Mit tudnék tenni, hogy jobban felizgasson minden úgy mint az elején?
Nem kérek olyan leveleket, amikben ajánlatokat tesztek meg miegyéb... Kösti az értelemes válaszokat.
2016. jún. 9. 18:20
1/2 anonim válasza:
Ráunsz,,többre , másra vágysz,lehet nem tudtok újítani.
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom, csak harminc év után (17 voltam mikor megismerkedtünk). Mindig ment a szex, bár a férjem persze mindig többet akart, ezen volt is vita. De ha úgy nézzük, hogy harminc éve elégítem ki őt. akkor nem jogos a felháborodás. Nekem is mindig volt orgazmusom, sőt mostanra az a baj, hogy nem mindig sikerül,m pedig semmi nem változott ilyen téren. Voltunk velneszezni, szaunázni, voltam masszáson, maszíroztuk egymást. Kellemes is az együttlét és már felajánlottam, ha nekem nem megy ő élvezze nyugodtan!! Ezt nem nagyon akarja. Szóval harminc éve egyszerre vele tökéletes orgazmust kellene produkálnom. A hidegzuhany akkor jött, amikor egy másik férfival levelezésbe kezdtem, mert ő látott a szaunában. Nem sokat mondok két perc telt el és tocsogtam.Pedig semmi különös nem volt. Ilyenkor tudom megérteni a megcsalásokat. Nekem ez nem alternatíva, de a megoldást nem tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!