Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Butaság volt? Megismekedtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság volt? Megismekedtem egy 11 evvel idosebb arab sraccal akivel csokoloztunk es egyeb mas is volt es elveztem o is. Vagyom meg ra hulyeseget csinaltam?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok. Irogatta hogy vagyik ram a csokomra. Mikor egyutt voltunk olyan volt mint ha szeretne. Erezhet valamit vagy csak arra kellettem.
2016. júl. 31. 11:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
csak hogy tudd az araboknál már kb születésekor megmondják kivel házasodjon szóval tudd neki már van egy másik...
2016. júl. 31. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

és mi fogott meg a srácban?

várj kitalálom... , talán a kirobannó formája?

2016. júl. 31. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok,dolgoztam arab étterembe láttam mit müveltek a nökkel

Nem véletlen van minden török étteremben(amiknek valójában arab a tulajuk az összesnek) állandóan kiirva hogy pultoslányt keresnek.

2016. júl. 31. 12:46
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Szégyelld magad te mocskos fajgyalázó.
2016. júl. 31. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha arab kellett,megérdemled! Még eszedbe jut amit mondtam!!!
2016. júl. 31. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:
De komolyan itt sir mindenki, higy ezé a söpredék középkori szinten vegetáló véglények milliószánra pofátlankidnak Európába, erre a sok hülye pi*a egyebesen presztízskérdést csinál abból, hogy ilyen férgekkel keféljen.
2016. júl. 31. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Vannak normális arabok én láttam már 2őt :D viszont mindkettő teljesen európai felfogású volt ,európában nevelkedtek és szartak a vallásra. Ha a te pasid nem ilyen akkor kétszer is meggondolnám!
2016. júl. 31. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
17%
Azta ,hogy itt mennyi előítéletes ember van.
2016. aug. 2. 10:56
 19/20 anonim ***** válasza:

18:

Az előítéletre való képesség (vagyis múltbeli tapasztalatok alapján a jövő prognosztizálasa) egy nagyon fontos evolúciós vívmány.

2016. aug. 2. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
82%

Akkor élj közöttük, gyökér.

2016. aug. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!