Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki elélvez, letol magáról, majd elmegy fürödni?
A szex erős közepén jártunk misszionáriusban. Aztán mondta, hogy jöjjek fel 69-be. Épp, hogy elkezdett nyalni, majd 1 percre rá éreztem, hogy elkezdett elélvezni. Éreztem a spermát a számban. (Megjegyzés:Igazából, azt beszéltük meg, hogy amíg a kapcsolat elején vagyunk és nem mentünk el egy HIV tesztre, orális kielégítem ugyan gumi nélkül, de nem élvezhet a számba). Mondtam neki, hogy most komolyan ezt csinálod (kivettem a számból, ahogy tudtam), mivel nem ezt beszéltük meg. A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.
Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre.
De amúgyis, szex közben hozzá sem érhettem, mindig lefogta a kezemet.... :/
A férfiakat kérdezném, hogy mi erről a véleményetek? Mi a pasiról a véleményetek.
Komolyan kiakadtam.
Köszönöm a válaszokat
Szextárgy vagy neki ,egy ürítőedény .
Megegyezéseteket se tartja be .
Emberrel így nem bánunk, plane nem intim helyzetben.
Valószínűleg van neki dom beütése,ezzel nem is lenne baj ha ez közös megbeszélés tárgya lenne.
Szerintem te meg látens szub lehetsz, gondolom egy bizonyos határig ez tetszett is ,de a továbbiakban ajánlom egy saját igényeivel tisztában lévő, szavatartó hím beszerzését.
Szerintem a privát ajanlkozok között csak jobbakat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!