Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki elélvez, letol magáról, majd elmegy fürödni?
A szex erős közepén jártunk misszionáriusban. Aztán mondta, hogy jöjjek fel 69-be. Épp, hogy elkezdett nyalni, majd 1 percre rá éreztem, hogy elkezdett elélvezni. Éreztem a spermát a számban. (Megjegyzés:Igazából, azt beszéltük meg, hogy amíg a kapcsolat elején vagyunk és nem mentünk el egy HIV tesztre, orális kielégítem ugyan gumi nélkül, de nem élvezhet a számba). Mondtam neki, hogy most komolyan ezt csinálod (kivettem a számból, ahogy tudtam), mivel nem ezt beszéltük meg. A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.
Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre.
De amúgyis, szex közben hozzá sem érhettem, mindig lefogta a kezemet.... :/
A férfiakat kérdezném, hogy mi erről a véleményetek? Mi a pasiról a véleményetek.
Komolyan kiakadtam.
Köszönöm a válaszokat
Addig nem élvezek el amíg a csaj el nem ment, utána jöhetek csak én, és ha elélveztem akár a szájába is, akkor is minimum átölelem.
Ha már kap levegőt, akkor kezdődhet a tisztálkodás és a romeltakarítás :)
Egy hányinger a pasid...
Én a helyedben aznap szakítottam volna vele.
Amúgy ez a nem érhetsz hozzá eléggé hímsovinizmusra vall.
Szabadulj meg tőle!
Erdekes stilusa van,onzo.En biztos elbeszelgetnek vele,hogy vagy valtoztat vagy lapat...
Ja es en azert elmennek szuresre biztos ami biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!