Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen pasi az, aki elélvez,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi az, aki elélvez, letol magáról, majd elmegy fürödni?

Figyelt kérdés

A szex erős közepén jártunk misszionáriusban. Aztán mondta, hogy jöjjek fel 69-be. Épp, hogy elkezdett nyalni, majd 1 percre rá éreztem, hogy elkezdett elélvezni. Éreztem a spermát a számban. (Megjegyzés:Igazából, azt beszéltük meg, hogy amíg a kapcsolat elején vagyunk és nem mentünk el egy HIV tesztre, orális kielégítem ugyan gumi nélkül, de nem élvezhet a számba). Mondtam neki, hogy most komolyan ezt csinálod (kivettem a számból, ahogy tudtam), mivel nem ezt beszéltük meg. A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.

Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre.

De amúgyis, szex közben hozzá sem érhettem, mindig lefogta a kezemet.... :/

A férfiakat kérdezném, hogy mi erről a véleményetek? Mi a pasiról a véleményetek.

Komolyan kiakadtam.

Köszönöm a válaszokat

2016. júl. 29. 08:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
41%
Már nem azért, de ha már hiv tesztet alartok, ott van valami gyanú... És a hiv nem csak spermával terjed ám... Maga az aktus is veszéjes...
2016. júl. 29. 12:16
 32/45 A kérdező kommentje:
nem, a hiv tesztet egy párkapcsolat elején én mindig beiktatom. teljesen mindegy kivel vagyok. nekem ez fontos. én negatív státuszú vagyok, mert nem szexelek össze-vissza és azt is megfontoltan, de a másikról nem tudhatom, mikor, kivel, mennyivel és hogyan volt, akármilyen megbízhatónak is látszik.mivel a heterok között is terjed, így én ragaszkodom hozzá.
2016. júl. 29. 12:27
 33/45 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2016. júl. 29. 12:45
 34/45 A kérdező kommentje:
korai harmincasok. Ő fiatabb nála másféllel
2016. júl. 29. 12:48
 35/45 anonim ***** válasza:

Hát egy szemét, sz*r alak. Alalposan gondold át, esetleg még egy esélyt adj neki, de sokkal többet szerintem ne! Esetleg próbáld vele ezt megbeszélni, hogy ez neked hosszútávon nem működik, döntse el, hogy mit akar. Ennyiből prostizhat is és akkor majd nem hánynak semmit a szemére. Valószínűleg az élet más részében is hasonló lehet... Ez is furcsa, hogy lefog, mert akár izgató is tud lenni, de van egy határ főleg nem fix/régi kapcsolatban.

Nekem is volt egy hasonlóval kapcsolatom nem rég, bármit kértem tőle szex közben rávagta, hogy "nem" és folytatta ahogy ő akarta. És ő is 31 éves, felnőtt pasi volt, nem 17. Aztán mikor 5 perc után elélvezett, csak megemlitettem még a szex hevében, hogy "hú ez gyors volt", mire megkaptam, hogy megujjazott és kinyalt, szóval nincs miről beszélni... Aztán bevágta a durcit. Mondjuk ez a felöltözés, elvonulas nem volt, sőt aztán ment a bujas ezerrel,ami meg nekem nem világos.

2016. júl. 29. 13:15
 36/45 anonim ***** válasza:
41%
Azért egy kapcsolatot úgy kezdeni hogy édes irány í hív teszt, ítéljetek el de picit kiábrándító lehet.
2016. júl. 29. 13:16
 37/45 anonim ***** válasza:
27%
Nincs ebben semmi bonyolult, csak szexet akar és kihasználja ameddig megkapja, de picit uralkodni/irányítani is szeret... Mellesleg mindenki magából indul ki, tehát ha megismerkedek egy csajjal, aki hiv tesztre akar küldeni, mert ki tudja kikkel voltam eddig, akkor mivel mindenki magából indul ki, az illető hölgyemény egy r**banc a szememben, akinek ki tudja mennyi partnere volt és ki tudja milyenek... Szóval én sem bánnék máskép egy ilyen csajjal... Uralkodnék, néhányzor a szájába vagy az arcára élveznék aztán ágyő...
2016. júl. 29. 13:38
 38/45 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy bunkó 😒 Mármint az én szemszögemből. Nem becsül meg és úgy kezel mint egy kutyát...Szerintem ennek így nem lesz hosszú kapcsolata,sem veled,sem mással ha ilyen. Jobban jársz ha elfelejted...😔
2016. júl. 29. 13:51
 39/45 anonim ***** válasza:
91%

"A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.

Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre."

A pasi egy tapló, és mellé lehet annyi pszichológiai érzéke, hogy randik alatt már levette rólad, hogy feltehetően eltűrnéd ezt a bánásmódot.

Nincs egy fene nagy önérzetem, annyi egészséges önbecsülésem viszont igen, hogy ha egy pasi szándékosan nem tartaná be, amiben megállapodtunk, aztán egy magyarázat és bocsánatkérés helyett még neki állna feljebb, megalázó módon beszélne velem, amikor szóvá teszem, vagy egyáltalán csak tiszteletlenül és lekezelően viselkedne velem, akkor egyetlen szó nélkül felöltöznék és otthagynám a pichába, és soha többet nem látna.

Az lehet, hogy a randik alatt meg tudott téveszteni azzal, hogy a normálisabbik énjét mutatta neked, most viszont már láttad a másik arcát. Neked kell tudnod, hogy ez a viselkedés nálad belefér-e.

2016. júl. 29. 16:07
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi bunkó!
2016. júl. 29. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!