Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki elélvez, letol magáról, majd elmegy fürödni?
A szex erős közepén jártunk misszionáriusban. Aztán mondta, hogy jöjjek fel 69-be. Épp, hogy elkezdett nyalni, majd 1 percre rá éreztem, hogy elkezdett elélvezni. Éreztem a spermát a számban. (Megjegyzés:Igazából, azt beszéltük meg, hogy amíg a kapcsolat elején vagyunk és nem mentünk el egy HIV tesztre, orális kielégítem ugyan gumi nélkül, de nem élvezhet a számba). Mondtam neki, hogy most komolyan ezt csinálod (kivettem a számból, ahogy tudtam), mivel nem ezt beszéltük meg. A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.
Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre.
De amúgyis, szex közben hozzá sem érhettem, mindig lefogta a kezemet.... :/
A férfiakat kérdezném, hogy mi erről a véleményetek? Mi a pasiról a véleményetek.
Komolyan kiakadtam.
Köszönöm a válaszokat
Hát egy szemét, sz*r alak. Alalposan gondold át, esetleg még egy esélyt adj neki, de sokkal többet szerintem ne! Esetleg próbáld vele ezt megbeszélni, hogy ez neked hosszútávon nem működik, döntse el, hogy mit akar. Ennyiből prostizhat is és akkor majd nem hánynak semmit a szemére. Valószínűleg az élet más részében is hasonló lehet... Ez is furcsa, hogy lefog, mert akár izgató is tud lenni, de van egy határ főleg nem fix/régi kapcsolatban.
Nekem is volt egy hasonlóval kapcsolatom nem rég, bármit kértem tőle szex közben rávagta, hogy "nem" és folytatta ahogy ő akarta. És ő is 31 éves, felnőtt pasi volt, nem 17. Aztán mikor 5 perc után elélvezett, csak megemlitettem még a szex hevében, hogy "hú ez gyors volt", mire megkaptam, hogy megujjazott és kinyalt, szóval nincs miről beszélni... Aztán bevágta a durcit. Mondjuk ez a felöltözés, elvonulas nem volt, sőt aztán ment a bujas ezerrel,ami meg nekem nem világos.
"A válasza az volt: lesz*rom.Az arra van, hogy lenyeljed.
Erre felpattant az ágyból, engem úgy hagyott és elment fürödni, aztán felöltözött és kiült az erkélyre."
A pasi egy tapló, és mellé lehet annyi pszichológiai érzéke, hogy randik alatt már levette rólad, hogy feltehetően eltűrnéd ezt a bánásmódot.
Nincs egy fene nagy önérzetem, annyi egészséges önbecsülésem viszont igen, hogy ha egy pasi szándékosan nem tartaná be, amiben megállapodtunk, aztán egy magyarázat és bocsánatkérés helyett még neki állna feljebb, megalázó módon beszélne velem, amikor szóvá teszem, vagy egyáltalán csak tiszteletlenül és lekezelően viselkedne velem, akkor egyetlen szó nélkül felöltöznék és otthagynám a pichába, és soha többet nem látna.
Az lehet, hogy a randik alatt meg tudott téveszteni azzal, hogy a normálisabbik énjét mutatta neked, most viszont már láttad a másik arcát. Neked kell tudnod, hogy ez a viselkedés nálad belefér-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!