Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem miért nem feküdt le és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem feküdt le és vele miért?

Figyelt kérdés

Megismertem egy igen szép, vonzó csajt. Mivel nekem nem kell kapcsolat, csak szex, így megpróbáltam "becserkészni". Kiderült, hogy szűz, aminek csak mégjobban örültem, viszont valamiért nagyon bizonytalan volt azzal kapcsolatban hogy lefeküdjön e velem, pedig amúgy mondta, hogy vonzó vagyok szerinte. Mégsem tette meg.

Ez volt egy három hónapja, azóta mint megtudtam elvesztette a szüzességét mással, állítólag igen kevés idő után egy szűzhöz képest. Megkérdeztem tapintatosan, hogy hogyhogy vele lefeküdt, ha velem ilyen bizonytalan volt, azt mondta, hogy még mindig jó pasinak lát, de rájött, hogy érzelmek nélkül ez nem megy neki, a mostani srácba meg szerelmes.

Ennyit számítanak az érzelmek?

2016. júl. 29. 02:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

A csaj már megválaszolta a kérdésed...

Nem voltál még soha szerelmes, ugye?

2016. júl. 29. 02:47
 2/11 A kérdező kommentje:
De én ezt nem tudom elképzelni. Ha vonzódik nagyon valakihez, miért ne feküdhetne le vele? Ekkora gátló tényező, ha nem szerelmes?
2016. júl. 29. 02:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A lányok mivel érzelmi alapon kötődnek emberekhez kell nekik a szerelem a szexuális vonzalomhoz.

Nem elég a "hús" mint a pasiknak.

A férfi inkább birtokolni és kielégülni akar, a nő pedig kapcsolódni-kötődni valakihez.

2016. júl. 29. 03:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha magamból indulok ki akkor nagyon sokat számítanak az érzelmek. Egy szűz lánynál meg pláne. (Vannak kivételek de azt most hagyjuk).

Egy szűz lány jó esetben azzal fekszik le először akit szeret mert megbízik benne és nem azzal akihez csak szimplán vonzódik.

2016. júl. 29. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nem értem mi ebben annyira érhetetlen...

volt lány akihez én is vonzódtam, lehetett volna köztünk szex, de kihagytam...érzelmi dolgok miatt szintén...

van akinek ez nem fér bele...

23F

2016. júl. 29. 07:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Épp.. és pont azért amiért nem érted. Az ilyen értetlenek nem kellenek az ágyban a csajoknak.
2016. júl. 29. 07:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyit számítanak az érzelmek.

41/N

2016. júl. 29. 08:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Na most tanultad meg kisfiam, hogy nem szabad őszintének lenni...
2016. júl. 29. 08:15
 9/11 pinkpancser ***** válasza:
100%
Tehát egy szűz lánytól elvárod, hogy csak úgy feküdjön le bárkivel, aki szerinte vonzó?
2016. júl. 29. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,nagyon is számítanak az érzelmek.Mikor szűz voltam,én is lefeküdhettem volna sok sráccal,akik közt még voltak vonzóak is,de nem tettem.Hogy miért?Mert nem szerettem őket,és ők sem engem.Ha nem szeretnek,nem fogják megadni nekem azt a gyengédséget és sok figyelmet amire egy szűz lánynak szüksége van.Egy normálisabb szűz lány nem kufircol össze-vissza!Ráadasul milyen dolog már,hogy egy idegennel vesztem el a szüzességem?!A szerelmemmel nagyon jó volt az első,mert nem csak kívülről,hanem belülről is imádtam,akivel a 16.szülinapom után elvesztettem.

16L

2016. júl. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!