Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők számára kellemetlen kérdéseknél hány százalék lehet a tényleg női válaszadók száma? ;)
Arra gondolok, amikor olyan szexuális aktusokról kérdez valaki, ami a nők számára kellemetlen vagy megalázó, és hirtelen jön egy csomó válasz (állítólag) nőktől, hogy imádják.
Vagy ahol azt mondják (állítólag) nők, hogy ha a nőt megcsalja a férfi, akkor az a nő hibája, mert nem kapja meg a férfi otthon, ami kell neki.
Szóval mennyi lehet a tényleg női válaszadók száma, és mennyi az ilyen egyértelműen hímdisznóké szerintetek? :D
F
1: Nagyjából talán, de ők nem az igenlő kategória asszem. :D
A kedvencem az, amikor anális szexről tesznek fel kérdést, és hirtelen megjelenik 4-5 """nő""", aki nagyon szereti és élvezi, és le se mondana róla semmi pénzért. Az a vicces benne, hogy sokszor még melegektől is azt olvasom, hogy nem szeretik ezt a fajta szexet, mert kellemetlen. :D
A másik legjobb az, amikor feltesznek egy olyan kérdést, ahol már messziről bűzlik, hogy a kérdező csak azért tette fel, hogy más nickneveken támogassa. Szintén olyan témák esetében, amik a nők számára kellemetlenek. :D
Én remekül szórakozom ezeken a kérdéseken meg válaszokon, csak tartok tőle, sok nő tényleg elhiszi ezeket, vagy rosszabb esetben illeszkedni is próbál hozzájuk, pláne ha még nagyon fiatal.
#2:
Kedvencem az anális szexes téma ... Ugyanis "jelentős" tapasztalatom van benne a való életből: igen is sok nő szereti, szinte nem volt olyan aki visszautasította volna, mert élvezik, volt olyan akit én szoktattam rá és több is volt, akinek könnyebben volt tőle orgazmusa, mint a hagyományostól. Úgyhogy ezt nyugodtan elhiheted a nőknek :-P
De egyébként egy anonim oldalon mik azok a "kellemetlen" kérdések?
4: ROFLMAO XDDDDDDD
5: Hát azt, hogy nem szereti az análszexet. :D Van is 1-2, aki írja. Ők a női kommentelők. :D
6: Nyilvánvalóan. És te vagy a 101. százalék. :DDD
Análszex: Lehet jó is, ha jól csinálják és kellő figyelmességgel, de ettől függetlenül valóban sokan nem szeretik. Sokan meg, teljesen jogosan, a záróizmaikat féltik. De attól még van, aki élvezi. Én bevallom, szeretem, de ritkán van kedvem hozzá, inkább amolyan extra dolog ez nálam.
A megcsalós témáknál viszont tényleg rengeteg nő van, aki valóban ezen a véleményen van. Persze mondhatjuk, hogy maguk ellen beszélnek, de éppen lehet, hogy fordított esetben is ugyanezt mondanék, mármint ha a nő csalja meg a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!