Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire jellemző szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző szerintetek több éves kapcsolatokban, hogy a lány tablettát szed? Mondjuk hány százalék lehet?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szedtem miután összeköltöztünk 1 év után, aztán tönkrecseszte a szervezemet, szóval most 3 éve gumizunk megint.
2015. dec. 10. 17:01
 2/6 anonim válasza:
tönkrecseszte a szervezemet
2015. dec. 10. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is így védekezünk, én már 2 hónap után kezdtem el szedni, mert éreztem, hogy ez komoly kapcsolat kezdete. Lassan már 3 éve együtt vagyunk.

Nekem semmilyen mellékhatása nem jelentkezett a gyógyszernek.

2015. dec. 10. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

1 évig gumiztunk, aztán váltottam gyogyira. Egy éve szedem.

19L

2015. dec. 11. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk eleje óta szedem. Már több mint egy éve. Nekem csak pozitív hatása volt.

Nehéz százalékolni de szerintem többen szedik mint ahányan nem. De ezt csak az ismerőseimen tapasztaltam lehet nincs igazam.

2015. dec. 11. 22:44
 6/6 anonim válasza:
Szia. En sosem használtam gumit... ugyan is allergias vagyok ra.. gyogyot szedek kb 2éve.. semmi gond nincs vele csak mindig eszben kell tartani.. de egy ido utan berogzul.. ha nem szeretnel gyogyot de a gumi sem jo.. akkor ajanlom a pharmatex huvely kremet. 1 evig hasznaltuk kb. Es nem lett belole baba... :D de en inkabb gyogyszer parti vagyok. :)) 20/L
2015. dec. 15. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!