Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ki tudjam elégíteni magam?
Figyelt kérdés
Csak az ujjaimat tudom hasznalni, nincsen semmi eszkozom...nagyon sokszor probalkozom de sehogy sem sikerul elmennem... Valami ötlet? Oktober ota nincs baratoknes kisse kezdek befeszulni. 22/L2016. júl. 28. 15:51
2/11 anonim válasza:
Miért nem szerzel valami játékot magadnak?
4/11 anonim válasza:
Volt már ez a kérdés alig 1 hónapja. Az akkori tanácsok nem segítettek?
5/11 anonim válasza:
Bróbáld meg pasival hatha tuti!
6/11 anonim válasza:
Találd már fel magad kérlek. Az ilyen kérdések táptalajt adnak az itteni férfitábornak, hogy lealacsonyítsák magukat, valami kis férfiutánzattá...
23/F
7/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs segédeszköz... Használd a fantáziád :)
A csajoknak azért akad lehetőség... Uborka, dezodoros flakon, üveg szája...
Nézz körül otthon
42/f
8/11 anonim válasza:
utolsó ne mondj ilyet neki hogy mit használjon mert utána majd jön az a kérdés hogy feldugtam magamnak a colás palackot és nem tudom kiszedni mit csináljak kérdések XD
9/11 anonim válasza:
Vannak itt szép válaszok :D :D :D
Neked kell kiismerned magat, hogy mitől indulsz be jobban stb.
De próbálj ki több féle maszturbálási módot, csak kívülről, vagy beljebb stb 20/F
10/11 anonim válasza:
Szólj nekem és megoldom :D 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!