Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 12 cm és péniszemmel ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12 cm és péniszemmel ki lehet elégíteni egy lányt?

Figyelt kérdés
19F
2016. ápr. 24. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2016. ápr. 24. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

AZ első válaszoló tuti pasi, aki vagy el van keseredve a kicsi farka miatt, vagy akkora van neki, hogy azzal már gyomortükrözésre is be lehetne fizetni...

Persze, hogy ki lehet. Nem minden lány szereti az alkarnyi nagyságú péniszt. Hidd el, hogy egy kis termethez Isten méretarányos alsó bejáratot teremtett. Amit egy buzogány szétszedne.

2016. ápr. 24. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is annyi.

Én úgy szoktam csinálni, hogy mielőtt behatolok, nagyon felizgatom őket, hogy érzékenyebbek legyenek odalent.

Érdemes megtanulni jól nyalni és sokat izgatni őket mindenhol, kézzel-szájjal.

Száj-Nyak-Cici-Comb-Punci (én ezt a sorrendet alkalmazom mindig) persze közben lehet kézzel simogatni odalent és nyilván nem egyik pontról a másikra ugrálok, hanem végignyalogatom mindenüket, csak a kiemelt pontokon egy kicsit többet időzök.

Mikor már úgy folynak, mint a Niagara, akkor helyezem beléjük a farönköt.

Persze a cukibb fajta csajok egy kicsit játszanak velem is, mielőtt behatolok, de nem érdemes arra várni, hogy ők izgatnak majd fel, mert sokan nem szeretnek szopni.

2016. ápr. 24. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Még az ujjazástól is elmennek, most mérd le a mutatóujjad.
2016. ápr. 24. 18:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 4.6 cm vastag.
2016. ápr. 24. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Legalább van valami vastagságod. Nekem ehhez a mini mérethez csak 3,5cm-es vékonyság társul. Vicc az egész. A nők nagy részét nem fogod kielégíteni ezzel, mert kell a hossz is, kb 15cm.
2016. ápr. 24. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 22:46

Ha 15 centis lenne, akkor meg 18 centis után sírnál.

2016. ápr. 24. 23:03
 8/10 Komplikato ***** válasza:
Ha a hölgy az átlaghoz mérve túlságosan gömbölyű, akkor okozhat gondot. Amúgy érdemes belegondolni, hogy a méhszáj átlag 12.5 centire van a "mennyek kapujától" és ott nem igazán illik továbbmenni finoman fogalmazva. Sokak szerint viszont a vastagság fontos lehet, mert sokaknál az orgazmus szintjét meghatározza mennyire erősen tud közben rászorít rá a szerszámra.
2016. ápr. 24. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Pontosan,hogy fontos a vastagság,ami nekem nincs.Eléggé demotiváló mikor mindenhol ezt olvasod,és tudod,hogy ami neked van az kb 1cm vékonyabb az átlagtól 😞. Ezt semmelyik sem tolerálja
2016. ápr. 24. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Másdik,első vagyok,nem nem vagyok pasi,és kis farkam sincs.Nő vagyok,csak nagyon unom már hogy naponta 3 kérdés van a 12 centis farokról.Ki lehet elégíteni a nőt,de ha nem gond maradnék a 15-16centisnél,mivel esztétikusabb,meg izgatóbb számomra.Tudod mint nektek a nagy/kis mell,karcsú derék...
2016. ápr. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!