Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12 cm és péniszemmel ki lehet elégíteni egy lányt?
AZ első válaszoló tuti pasi, aki vagy el van keseredve a kicsi farka miatt, vagy akkora van neki, hogy azzal már gyomortükrözésre is be lehetne fizetni...
Persze, hogy ki lehet. Nem minden lány szereti az alkarnyi nagyságú péniszt. Hidd el, hogy egy kis termethez Isten méretarányos alsó bejáratot teremtett. Amit egy buzogány szétszedne.
Nekem is annyi.
Én úgy szoktam csinálni, hogy mielőtt behatolok, nagyon felizgatom őket, hogy érzékenyebbek legyenek odalent.
Érdemes megtanulni jól nyalni és sokat izgatni őket mindenhol, kézzel-szájjal.
Száj-Nyak-Cici-Comb-Punci (én ezt a sorrendet alkalmazom mindig) persze közben lehet kézzel simogatni odalent és nyilván nem egyik pontról a másikra ugrálok, hanem végignyalogatom mindenüket, csak a kiemelt pontokon egy kicsit többet időzök.
Mikor már úgy folynak, mint a Niagara, akkor helyezem beléjük a farönköt.
Persze a cukibb fajta csajok egy kicsit játszanak velem is, mielőtt behatolok, de nem érdemes arra várni, hogy ők izgatnak majd fel, mert sokan nem szeretnek szopni.
ma 22:46
Ha 15 centis lenne, akkor meg 18 centis után sírnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!