Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első (pár) szex megzavarhatja a menstruációs ciklust?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég vesztettem el a szüzességem, akkor és azóta is óvszerrel védekezve. Viszont pár napja késik a menstruációm. Maga a tény, hogy szexelni kezdtem, tolhatja a menzeszem?
18/L
2016. júl. 28. 09:47
2/8 anonim válasza:
Hát papíron nem, de sok lánynak kicsit bezavar, mert lelkileg azért egy "megterhelo" dolog ez, ami kihathat rá! Csinálj egy tesztet, megnyugszol és meg is jön! ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Két napja késik
2016. júl. 28. 09:59
4/8 anonim válasza:
Igen. Bezavarhat, ha volt gumi, és nem volt baki, 99,9999 %- hogy nem azért!! :D
Nekem miután " elvesztettem ,, hét hónapig meg se jött.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem volt baki :D köszönöm!
7 hónap? Azt a mindenit. Tudni, pontosan miért történt így?
2016. júl. 28. 10:39
6/8 anonim válasza:
Szia! Nekem az első szexemig nem volt beállva a menszeszem, mert volt hogy 21 nap aztán 30... De az első együtlét után pontos lett és maradt 26 napnak. Lehet veled is ez van, (én megijedtem hogy késik pedig csak normális lett) szóval nem kell görcsölni. ;)
7/8 anonim válasza:
Szívesen!! :D jajj az 2 !! akart lenni ... csak elírta a teló! Tehát, aktustól számítva, 3. - hónapra jött meg! ( előtte hó elején volt aktuális, azóta pedig hó vége fele 24- 28 napos a ciklus ) :D
8/8 anonim válasza:
Mióta nemi életet élek, rendszeresen 6-9 napokat késik a menzeszem. Nem tudom miért van.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!