Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kedvenc pózod? Miért?
Figyelt kérdés
Felül vagy alul szeretsz lenni inkább?2016. júl. 27. 22:44
11/19 anonim válasza:
Két kedvenc van. Az egyik a misszionárius azért mert kényelmes és ha elmegy a párom jobban érzem a lüktető farkát. A Második kedvenc a lovagló póz mert ott én írányítok és hamarabb elélvezek gyorsan elrendezem a dolgot. 22 N
12/19 anonim válasza:
#11 inkább alul szeretek lenni
13/19 anonim válasza:
dogy mert túl nagy és görbe, a többiben túlzottan vissza kell fognom magam vagy a lánynak fáj :D
15/19 anonim válasza:
Nekem is mindenhol jó.😃 De legjobb otthon....... 😂😂😂😂
N
16/19 anonim válasza:
A léggitározás. Fel-le-fel-le...
17/19 anonim válasza:
Misszionáriusban tud a legmélyebben hatolni(ő így megy el könnyen és sokszor) lovaglás mert akkor én irányítok(legkönnyebben és legtöbbször így élvezek el) kutyapóz hasalva és térdelve szimpla élvezet és anal elölről, hatulról végén popsiba élvezéssel, mindketten imádjuk 😉
18/19 anonim válasza:
kutya és alul szeretek lenni és a pasimnak is a kutya
19/19 anonim válasza:
Ülő cowgirl,mert azon kívül hogy itt tudok a legnagyobbakat élvezni,szabadok a kezeink,a párom markolássza a fenekemet közben csókolgatja a melleimet,addig én picit kikarmolom a hátát és belemarkolok a hajába...ahh,mekkora orgazmusaink vannak úgy :)
Inkább felül szeretek lenni,de néha a misszionárius is nagyon jól tud esni mert olyan érzelmes!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!