Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kedvenc pózod? Miért?
Lovaglo hattal
Nekem is es a baratomnak is
Ugy a legelvezetesebb
A misszionárius és a kutya.
A misszionárius azért mert kényelmes és közben sok helyen hozzá tudok érni a pasihoz, és kedvemre pakolászhatom a lábaimat, ezáltal szabályozva a behatolás mélységét.
A kutya azért mert nagyon jó szögben éri a pasi szerszáma a puncimat.
Alul szeretek lenni.
Kutyapóz. Abszolút kedvenc. Kár hogy nincs kivel...
19L
Lovagló póz,azért mert így én tudom irányítani a dolgokat, és végig a párom szemébe tudok nézni, látva a reakcióit :)
Kutyapóz, azért mert így élvezem a legjobban, így érzem a legjobban magamban :)
és a misszionárius, mert az olyan romantikus :)
Fordított lovagló, lovagló,Kutya, Misszionárius (úgy is, hogy egyik lábammal a nő egyik lába felett vagyok), Kanál póz, Hason fekszik és felülről hatolok be, hátamon fekszek- ő is a hátán, de rajtam és alulról hatolok be. Ágy szélénél ülök és így hatolok be, ugyanennél fordított lovaglóban.Falhoz támaszkodva és hátulról. Falnak és szemből.
Falnak és felkapom szemből, átkulcsolva a derekamat. A levegőben tartva szemből, a popsijánál fogva és átkulcsolva a derekamat pakolom alulról miközben vérvörösre paskolom a popsiját. Amazon póz. Sültcsirke.
Konyhaasztalon szemből-hátulról, detto mosógép, ha szemből, akkor az is jó, ha a lábai a nyakamban vannak. Zuhany alatt szemből/hátulról stb.
Mindenhol szeretek lenni minden körülmény között! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!