Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ahhoz, ha az a megtiszteltetés érne titeket, hogy a kedvenc zenekarotok tagjai, koncert után titeket választana ki zacskó ürítéshez?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 23:10
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem örülnék neki. Attól, hogy a kedvenc zenekarom, még nem feküdnék le velük.
2/16 anonim válasza:
Egyszer élünk, és több mint valószínű ilyen lehetőség még egyszer nem lesz 😁 én simán belemennék 😘 18/L
3/16 anonim válasza:
Valóban egyszer élünk, úgyhogy én a magam részéről vissza kézből pofánverném az illetőt, amint elkezdi pedzegetni a dolgot.
5/16 anonim válasza:
Dobjatok rám követ, de én egy koncert után ilyen helyzetbe kerültem, nem mindegyik, de három tagja a zenekarnak megcsinált. Egymás után. Nem bántam meg, ma is szívesen gondolok rá vissza, pedig nem most volt. 22/l
6/16 anonim válasza:
Nekem a Kaláka együttes a kedvencem. :) Hát, nem is tudom, mit szólnék hozzá, talán kicsit fura érzés lenne.
12/L
7/16 anonim válasza:
ma 23:25
Van rá egy ezresem, hogy még csak lány sem vagy.
8/16 anonim válasza:
Sajnos a kedvenc zenekarom több mint 30 éve felbomlott és a kedvenc énekesem meg is halt 6 éve..szóval ilyen ezért se történhetne meg...a másik ok, hogy nem használtak senkit és nem is használnának ilyenre senkit, ezt 95%ban biztsan állíthatom, annyi interjút néztem hogy van ötletem a személyiségükről és értékrendjükről, amibe ez nem férne bele. Amúgy nem mennék bele szexbe attól még mert kedvenc együttes. De beszélgetni nagyon szívesen beszélgettem volna velük, igazán kár hogy most már tényleg semmi esély sincs rá:c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!