Annyeong^o^ Vannak itt BTS rajongok? (A. R. M. Y-k) Ha igen ki a kedvencetek? Melyik a kedvenc BANGTANTV-s videotok? Lattatok mar oket szemelyesen ha igen milyen volt? *3*
Figyelt kérdés
Lehet privatot is irni^^2016. ápr. 2. 16:57
1/12 anonim válasza:
I ♡ you JIMIN , SUGA !!!!!!
Ők a kedvenceim a BTS-ből.
Én még szint úgy imádom a Block B-t ,főleg benne Ukwon-t és ZICO-t♡♡♡♡
Meg az EXO-t, benne KAI meg SEHUN ♡♡♡♡
2/12 anonim válasza:
Szinten Suga es Jimin :)
Sajnos nem lattam meg oket eloben, dehat ami kesik nem mulik.
3/12 anonim válasza:
Jungkook és Taehyung<3 Az összes BangtanBomb-ot imádom,de sajnos még nem volt lehetőségem élőben találkozni velük :c És neked ki a kedvenced? :D
4/12 A kérdező kommentje:
Uhw haat nekem Taehyung a first de utana nagyon nagyoon szorosan Jungkook es Jiminnn^o^
2016. ápr. 11. 20:33
5/12 anonim válasza:
Egy hiper-szuper J-Hope fan jelentkezik!
Kedvenc Bangtantv-s videóim a Magic Show és a "Hogy együnk Jin módra" videók. :D (Tudom, hogy nem ez a címük, de na x3)
6/12 anonim válasza:
Sajnos még nem találkoztam velük élőben, de remélem lesz alkalmam látni őket. :)
(Előző voltam)
7/12 anonim válasza:
jujciii
ARMY-k mindenhol:333
nekem J-Hope a kedvencem, aztán Jungkookie:3333
8/12 anonim válasza:
ARMY jelentkezik! *-* ne kerdezzd ki a kedvenc mert azt nem tudom megmondani xDd de ha már választani kell akkor talán j-hope és jimin. És bangtanbomb a legjobb *-* Szemelyes talalkozasrol csak álmodni tudok,ha az is számít xDDD
9/12 anonim válasza:
Legeslegnagyobb kedvencem Jungkook😍❤ Imádom😍
De nagyon szeretem még Jin-t is😍Meg V-t. Meg J-Hope-ot. Mindenkit😆😍
10/12 anonim válasza:
Nekem Taehyung a best utána Jungkook , Suga , Jimin , J-Hope , Rap Mon és Jin de persze mindenkit nagyon imádok •3• a kedvenc videóim mikor alszanak és felveszi őket valamelyik csapattársuk *o* még nem találkoztam velük személyesen de elvileg idén jönnek Magyarországra 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!