Ki k-popper? És a SHINee-ből+a BigBang-ből ki a kedvencetek? Es a fenti együttesek közül kinek melyik a kedvenc száma?
Én nem rég kaptam rajuk, eddig a Bigbang és a SHINee tetszik.
De hallottam rajtuk kívül a 2NE1-et, és a Super Junior-t.
Köszönöm,én elárulom,h a 2NE1 számai nem tetszenek,a többit meg nem ismerem. A BigBang-ből a kedvencem T.O.P. és Daesungm A SHINee-ból pedig Jonghyun, Taemin. Kedvenc számom tőlük:BB. Fantastic Baby, Bang Bang Bang. SHINee Ring Ding Dong, Hello, Sherlock, Lucifer.
És van olyan is,h hallgatom és kedvencem:TY: Ringa Linga,GD&TY Good Boy,GD&T.O.P. Zutter
Uuuu Kpoposok.*-*
JiJongie 4ever.(GD) Minden számukat egy kát kivétellel imádom...talán a StillAlive a kedvenvecem.
Fuuu hat SHINee oket is imadom Onew olyan kis cuki.
Tőlük asszem a Hello.*-*:D
Bigbang-ből kedvencem Daesung és T.O.P😍 Kedvenc számom tőlük a Haru haru, fantastic baby, loser, sober.
SHINee-t még nem hallgattam😨 De rákeresek, biztos nagyon jó😃
2NE1-t nem nagyon szeretem..
Uwuu UB bandám a SHINee...Jonghyun a biasom és az ult. biasom is.
A kedvenc számom tőluk talán a Romantic, Our page és a Replay.(ez örök) De lehetetlen választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!