K-pop szeretők! A shinee-ból ki a kedvencetek? Hogy raknátok őket sorba?
Nekem előszőr JongHyun tetszet meg. Elejinte mindig összekevertem őket. De aztán megtanultam ki kicsoda majd több videót is megnéztem róluk és végül ez lett a sorrend:
1. Taemin
2. JungHyun
3. Minho
4. Key
5. Onew
De nagyon szeretem őket és felnézek rájuk!
Hát ez egy nagyon nehéz kérdés, főleg az első két hely szoros nálam, de ha dönteni kell, akkor:
1. Minho
2. Onew
3. Taemin
4. Jonghyun
5. Key :')
Jonghyun a kedvencem :) De a Sherlock albuma mégis Key verzióba van meg XD Néha nemtudom eldönteni melyikük a kedvencem :)
1: Jonghyun
2: Key
3: Taemin
4: Minho
5: Onew
Amúgy írhattok privit és beszélgethetünk :)
16/L
Hajrá Taemin-fanok :)
Az én sorrendem:
Taemin
Minho
Key
Jonghyun
Onew
bár úgy igazából nincs nagyon utolsó, mindegyikőjüket bírom ( főleg Taemint)
1. Minho oppa :DDD
2. Key
3. Onew
4. Taemin
5. Jonghyun
Szerintem Minho a legkülönlegesebb közülük, őt sosem tévesztem össze senkivel. :) Key a második kedvencem, imádom a hangját. Taemint és Onewet egyszerre szeretem, közöttük is a hang alapján választottam. :) Jonghyunt is nagyon aranyos. Mindegyiküket imádom, igazából a 3.-4.-5. hely nem is igazán létezik nálam, csak muszájból csináltam listát. De Minho az abszolút kedvenc! :)
16L
1. Minho
2. Key
3. Jonghyun
4. Taemin
5. Onew
De amúgy én a Bigbang, B.A.P, Block B, B2st, Cn Blue stb. féléket jobban szeretem.
Szerintem M.o-n vagyunk párezren k-popperek :) csak viszonylag nehéz felkutatni minket.
Íjj, nehéz kérdés.
Talán,
1.:Egyszerűen képtelen vagyok dönteni Tae, Key és Onew között:(
2. Jonghyun és Minho között sem bírok:(:D
HOGY DÖNTSEK??:'(( megpróbálom.
1.: Jonghyun
2.:Key
3.: Taemin
4.: Minho
5.:Onew
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!