Super Junior rajongók! Nektek ki a kedvencetek a csapatból?
Én leginkább Leeteuk miatt szerettem meg őket, a többiek nem nagyon érdekeltek. Most már ott tartok, hogy imádom mindegyikőjüket, de vannak páran, akik nem érdekelnek. Én 3 kategóriába sorolom őket, beleértve az ex-tagokat is: Szeretem-Elmegy-Nem szeretem. Nálam a "szeretem" kategóriába tartozik: Leeteuk, Heechul, Yesung, Sungmin, Eunhyuk, Ryeowook, Kyuhyun, Donghae. Az "elmegy" kategóriába őket sorolnám: Kibum, Shindong, Kangin, Siwon. Akik a "nem szeretem" kategórián belül vannak, a következők: Hangeng, Zhou Mi, Henry. Alapból nem nagyon szeretem a kínaiakat (az érintettektől bocsánat, de egy pár csúnya dolgot hallottam már a kínaiakról, ami miatt egyszerűen nem tudom őket jobban megszeretni...).
Ti hogy vagytok vele?
Nálam első Yesung, mert nagyon hülye gyerek, és mert meseszép hangja van. :D Második természetesen Leeteuk angyalka, harmadik Heechul, mert ő egy díva. :D Szóval - nem tudatosan -, a hyungok a kedvenceim. :D
Hát én, szeretem a kínai tagokat is, nagyon tehetségesek ők is, és így utólag sajnálom, hogy Hangeng már nem a csapat tagja. :(
Én meg Heechul előtt egy nappal születtem, és van, hogy amikor nálunk még 9-e van, náluk meg már 10-e, szóval egyrészt egy nap van a születésnapom Heenimmel. :D
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok itt Super Junior fan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!