Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki! Segítsen! Beszélgettem egy fiúval, szóba került a szex, szexualitás, mit tegyek?
De minden másban normális veleménye van, csak ne lenne benne ennyi indulat
Attól is félek néha,hogyha felidegesítem esetleg megütne
Nem vagyok, csak szóba került
És elég nagy indulatokat váltott ki belőle
Hát, ez nagyon nehéz... Mert ha attól félsz, ha mondjuk problémák lesznek köztetek és már ott egy gyerek és nem tudsz elmenni és azokat is így kezeli...
Szerintem legyél óvatos itt. Lehet az a legjobb, ha szép lassan haladtok. És kitapasztalod más veszélyes témákon is, hogy van e benne valami együttérzés vagy valami amivel tud kezelni egy olyan helyeztet, ahol más gondol valaki mint ő.
pl akár itt a homoszexualitással neki szegezhetnéd keményen te mit gondolsz. vajon erre hogy reagálna?
Próbálok vele beszélni
És minél több témát felhozok, hogy megtudjam mit gondol ezekről
De néha teljesen arra megyek rá, hogy megtudjam hol a határ
Ezt most nem annyira vágom.
Ha te nő vagy, ő meg férfi, akkor miért Ilona n eget rengető, hogy mit gondol a melegekről?
Ha másik foci csapatnak drukkol, mint te, akkor is kiakadsz?
És ezek szerint a kapcsolat elején vagytok. Hogy akarhatsz gyereket valakitől akit nem is ismersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!