Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi visz rá egy férfit, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy férfit, hogy ne használjon óvszert aktus alatt és a nőbe élvezzen?

Figyelt kérdés
Most feküdtünk le először egymással és kijelentette előtte, hogy csak óvszer nélkül hajlandó szexeli és nem megszakítással.

2016. júl. 25. 14:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
hát úgy a legjobb :)
2016. júl. 25. 14:08
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Az viszi rá,hogy bocsi,de leszarja a nőt!! Jó pasit választottál nem mondom!!!!!!!!!!!!!
2016. júl. 25. 14:12
 3/20 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy úgy a legjobb. Nem féltek a betegségektől vagy a teherbeeséstől? Vagy az ilyenkor nem számit?
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Valószínűleg mert egy önző pöts, és csak azzal foglalkozik, h neki jó legyen és nem törődik a partnerrel. Én sem szeretek óvszert használni, de én hajlandó vagyok kompromisszumot kötni... Ez egy oda vissza dolog (kellene, h legyen) szerintem.
 5/20 A kérdező kommentje:

Mit értesz ezalat, hogy leszarja a nőt?

2016. júl. 25. 14:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a "-es mit értette alatta, de egy ilyen helyzetben ha pont nem érdekli a másik oldal, kijelenti hogy ő csak ezt és ezt, így és így, akkor egy önző balfékkel van dolgod.

És ha te azt mondod hogy te pedig csak óvszerrel vagy hajlandó? Akkor álltok egymással szemben és győzköditek egymást a saját akaratotokról?

Ennek nem erről kell szólnia...

2016. júl. 25. 14:18
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon önzőség a részéről, leszarja hogy teherbe eshetsz, vagy hogy te mit szeretnél. Nagyon nem szép dolog tőle.
2016. júl. 25. 14:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy egyszeri és előszöri aktusból is lehet gyerek, és fizetheted te az abortuszt, rosszabb esetben válhatsz te egyedülálló,fiatalkorú anyává. Ha picivel több lenne benned a felelősségérzet, nem hagynád/hagytad volna. Ezt jelenti, hogy leszar. Egy nemi betegség átlagban kezelhető 1-2hét alatt egy gyerek viszont egy életre szól.
2016. júl. 25. 14:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Mi az óvszer kérdést megbeszéltük, és nagyon is törödött velem. Igazából csak arra vagyok kíváncsi miért nem akarnak használni a féfiak óvszert az első aktusnál

2016. júl. 25. 14:22
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat😃

Nem vagyok felelőtlen mert szedek fogamzásgátlót.

2016. júl. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!