Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy férfit, hogy ne használjon óvszert aktus alatt és a nőbe élvezzen?
Valóban úgy a legjobb. A betegségektől az orál miatt nem tartok. Ha valami beficcen, így jártam, dugni sem kell hozzá.
26/F
Szedsz fogamzásgátlót.
Azt írod hogy nem megszakítással szeretne a barátod együtt lenni veled.
Na most én vagyok a hülye vagy ellentmondásban vagy.
Azért ragaszkodsz az óvszerhez, mert tartasz a betegségektől? Attól a megszakítás sem nagyon véd meg.
Vagy tulajdonképpen most mi a kérdés? :D
Ha van egy párom, eleve ha lefekszem vele bízom benne, nem 1 perce ismerem. Ha szedek gyógyszert, valószínűleg azért szedem, mert az a védekezést tartottam a legmegfelelőbbnek. Most akkor minek túráztassuk egymást a gumival?
Ha nem bízol benne akkor ragaszkodj a gumihoz, ennyi.
Az indoka mi volt egyébként hogy miért nem hajlandó gumival?
Mi is csak így csináljuk a barátommal :)
Sokkal jobb érzés egyébként óvszer nélkül, a gumit egyikünk sem szereti túlzottan
20L
A fogamzásgátló tabletta előírásszerű szedése önmagában olyan biztonságot nyújt, amit gumi óvszerrel már csak alig lehet fokozni.
Gumi nélkül sokkal bensőségesebb és természetesebb érzést ad az aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!