Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi visz rá egy férfit, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy férfit, hogy ne használjon óvszert aktus alatt és a nőbe élvezzen?

Figyelt kérdés
Most feküdtünk le először egymással és kijelentette előtte, hogy csak óvszer nélkül hajlandó szexeli és nem megszakítással.

2016. júl. 25. 14:05
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:

Valóban úgy a legjobb. A betegségektől az orál miatt nem tartok. Ha valami beficcen, így jártam, dugni sem kell hozzá.

26/F

2016. júl. 25. 14:42
 12/20 Deflohelp ***** válasza:
89%
Apa szeretne lenni ...
2016. júl. 25. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Szedsz fogamzásgátlót.

Azt írod hogy nem megszakítással szeretne a barátod együtt lenni veled.

Na most én vagyok a hülye vagy ellentmondásban vagy.

Azért ragaszkodsz az óvszerhez, mert tartasz a betegségektől? Attól a megszakítás sem nagyon véd meg.

Vagy tulajdonképpen most mi a kérdés? :D

Ha van egy párom, eleve ha lefekszem vele bízom benne, nem 1 perce ismerem. Ha szedek gyógyszert, valószínűleg azért szedem, mert az a védekezést tartottam a legmegfelelőbbnek. Most akkor minek túráztassuk egymást a gumival?

Ha nem bízol benne akkor ragaszkodj a gumihoz, ennyi.

Az indoka mi volt egyébként hogy miért nem hajlandó gumival?

2016. júl. 25. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi is csak így csináljuk a barátommal :)

Sokkal jobb érzés egyébként óvszer nélkül, a gumit egyikünk sem szereti túlzottan

20L

2016. júl. 25. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Mégis minek húzzon gumit, ha szedsz fogamzásgátlót? Azt vágod, hogy mindkettőnek ugyanaz a célja? Olyan, mintha két vírusirtó lenne a gépeden.
2016. júl. 25. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha szedsz gyógyszert, még jó, hogy nem húz gumit... Én se húznék, mert zavar, nem természetes, nem szoktam. A betegségektől nem igazán félek, kevés a komolyan ártalmas szerintem, a teherbeeséstől félnék csak, de az meg így kilőve. Pontozzatok nyugodtan lefeleee....:P
2016. júl. 25. 17:24
 17/20 anonim válasza:
Én a párommal nem használunk óvszert. De viszont ő nem menne soha belém. Teljes mértékbe oda figyel. A fogamzásgátló nem nyújt azért teljes védelmet 100%ban. A férfi óvszer nélkül jobban érzi a nőt és annak orgazmusát vagy hogyan is fogalmazzak de fontos, hogyha te nem szeretnéd simán akkor beszéld meg vele, ha pedig ő önző akkor egy balfék
2016. júl. 25. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Úgy gondolja, hogy remek szingli anyuka leszel.
2016. júl. 25. 17:32
 19/20 Deflohelp ***** válasza:

A fogamzásgátló tabletta előírásszerű szedése önmagában olyan biztonságot nyújt, amit gumi óvszerrel már csak alig lehet fokozni.

Gumi nélkül sokkal bensőségesebb és természetesebb érzést ad az aktus.

2016. júl. 26. 16:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy a legjobb, beleélvezni azt lelökni magadról. Na tűnj a pics#ba az ágyamból gombás!
2016. júl. 29. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!