Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti eltud. Játok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti eltud. Játok képzelni úgy a kapcsolatotokat, hogy nem éltek nemi életet a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Viszont ezt, amit leírtál, hogy mondjam el neki: mind tudja!

Azt is elmondtam neki, hogy még nem voltam férfival, de igazából még csak meg sem lepődött rajta...

Olyan mintha mindent tudna rólam... én meg semmit nem tudok róla.

Ezért nyilván azt is sejti, hogy annak ellenére, hogy tettszik nekem, rosszúl áll a szénája nálam.

Olyan mintha feladta volna, de mégsem?

2016. júl. 27. 16:47
 32/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mit akar...

Ami azért szívás, mert én még nyitnék is felé, de esélyem sincs...

2016. júl. 27. 16:49
 33/48 A kérdező kommentje:

Lényegében én "lelkileg" nem tudok nyitni felé, mert nem érdekli.

Ő pedig "testileg" nem tudd nyitni felém, mert nem akarom/ nem tudom viszonozni.

2016. júl. 27. 17:04
 34/48 anonim ***** válasza:
50%

Igazából ilyen alap dolgokat, hogy valaki volt-e már férfival/nővel, kb hány éves lehet az illető, milyen típusú ember, még az írásmódjából is be lehet határolni.

A fiú onnan jött rá, hogy nem voltál férfival, hogy akik már voltak nem ennyire félénkek a dolgokkal, egy olyan dologba, hogy megfogják a kezét még nagyon nem is gondolnak bele dolgokat. Ezzel szerintem ő sem rögtön lefektetni szeretne, csak közeledni, ami neked meg kicsit gyors mert te még odáig se jutottál el fiúval, hogy megfogd úgy a kezét... hogy jelentsen valamit.

Például én is rájöttem arra, hogy nem lehetsz túlságosan idős, kb 11-15 között, nem volt fiúd, nagyon olyan fiú ismerőseid/barátaid sincsenek. Hallgatsz a szüleidre, de pl.: nem mersz ilyen dolgokat felhozni nekik és ezért itt kérsz segítséget, ami azért nem jó, mert sok a butaság a neten.

No visszatérve a témára, a fiú személyes véleményem szerint, húzza a dolgot, próbálja elcsavarni a fejed, hogy jobban kívánd, azzal hogy megvonja ezt tőled, hogy találkozzatok, így te legyűröd a gátlásaidat és legközelebb azért, hogy ilyen ne következzen be, megfogod a kezét. Szóval szerintem amíg beszéltek, és a beszélgetési szint nem változik, tehát ugyan olyan kötetlen, nem kell aggódnod. Viszont ha találkoztok majd valamikor, te akkor is csak annyit és csak azt csináld, amit szerinted is elfogadható dolog. Tehát ha neked a kéz megfogása sok, akkor nem szabad sietni. Főleg mert szerintem kb. igaz amit írtam, tehát előtted az élet. :)

2016. júl. 27. 20:28
 35/48 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, hogyan köszönjem meg neked a segítséget. :)))

Most tökre boldog vagyok, hogy van valaki, aki megért és látja a helyzetemet. :)

Máskor is kérhetek majd tőled tanácsot?

Nekem ez a helyzet nagyon új, mert nem volt még fiúm, még csak csók sem volt: semmi! E-miatt teljesen tanácstalan vagyok! Kéne valaki aki segít!

Megpróbáltam a barátokat megkérdezni, de ők sem tudtak érdemben tanácsot adni.

A szüleimre valóban nem számíthatok, ilyen téren.

Tudom, hogy én fújom fel a dolgot és csak hagynom kéne menni mindent a maga útján, de ez most nem megy...

Ma pl. nem is írt nekem a srác, tegnap viszont még találkára hívott.

Áhhh nem értem. :(

2016. júl. 27. 23:32
 36/48 anonim ***** válasza:

Nyugodtan írj, de az viszont nem tanácsolom hogy minden tanácsomat szent írás szerűen tartsd be. Minden kapcsolat más, és néha saját döntéseket kell meghozni, nem másokra hagyatkozni... Ezalatt azt értem hogy amit én máshogy csinálnák az nálatok lehet, hogy pont nem úgy lenne az optimális. Mindig gondold át a dolgokat, te hogy látod, úgy érzed gyors akkor lassítsatok, ha pedig azt, hogy lassú akkor te tedd meg a következő lépést.

Illetve azért sem tanácsolom, hogy ide írj, mert jobb magunknak kitaposni az utat és saját bőrünkön megtapasztalni :)

De ha valami komoly kérdésed van, akkor tényleg nyugodtan írj! :)

2016. júl. 28. 07:39
 37/48 A kérdező kommentje:

Szerintem az én esetemben most nem is a tanács a lényeg, csupán annyi, hogy van valaki, aki (ha még virtuálisan is), ha még nem is valójában és talán még nem is add jó tanácsokat: de melettem van.

Szerintem nekem most ez a lényeg. :)

Nyilván jobb lenne személyesen valaki, de a mai világban az embereknek nincs semmennyi idejük rám, viszont naponta több órát társalognak a neten...

Hát, ezt használtam ki. :)

Még az itteni társaság is jobb mint a semmilyen. :(

2016. júl. 28. 12:01
 38/48 A kérdező kommentje:
A fiúval is az a gond, hogy ő se ér rám. :(((
2016. júl. 28. 12:03
 39/48 anonim ***** válasza:
Arra tudsz időt szakítani, amire szeretnél. Ha úgy érzi, hogy nem tud rád időt szakítani, akkor nem érzi magát a megfelelőnek melléd... ha pedig nincs így, akkor tegyen érte!
2016. júl. 28. 22:10
 40/48 A kérdező kommentje:
Ma beszélgettünk és le hippizett. :D
2016. júl. 29. 04:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!