Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti eltud. Játok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti eltud. Játok képzelni úgy a kapcsolatotokat, hogy nem éltek nemi életet a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
0%
Aki eltudja képzelni az nem is FÉRFI!!!!!!!!!!!!!
2016. júl. 26. 22:37
 22/48 Noren1989 ***** válasza:
#21: Vint Alex: javaslom, hogy olvasd el a teljes beszélgetést. Erőteljesen pontosította a kérdező a kérdése valódi mondanivalóját.
2016. júl. 26. 22:41
 23/48 A kérdező kommentje:

Mert ő az első férfi, aki irányt érzek valamit.

Tudom, hogy furcsán hangzik, de mintha tetszene nekem, vagy nem is tudom...

Keresem a társaságát. :)

Én nem akarok kapcsolatot, vagy ilyesmit, csak egyszerűen jó vele beszélgetni, találkozni.

2016. júl. 26. 23:44
 24/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy azért érzek-e így iránta, mert manipulál és valójában ő akar engem. Vagy tényleg tettszik nekem is.

Azt sem tudom, hogy mit akar tőlem pontosan...

Azt sem, hogy én mit akarok tőle.

2016. júl. 26. 23:54
 25/48 anonim ***** válasza:

Te nem akarsz kapcsolatot, vagy ilyesmit, csak egyszerűen jó vele beszélgetni, találkozni.

Meg ő az első férfi, aki irányt érzel valamit.

Tudod hogy furcsán hangzik, de mintha tetszene neked, vagy nem is tudod...

Hű baz+, te tankönyvi eset vagy! Ez után jön majd az, hogy megbeszélitek és úgy döntötök, hogy vártok addig, amíg úgy döntesz, hogy ágyba bújsz vele?!

2016. júl. 27. 00:15
 26/48 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végigolvastam a kommenteket, rá a válaszokat és kicsit úgy éreztem, hogy vagy én, vagy a többi válaszoló félre értelmezi a kérdésed.

A szituáció ha jól értelmezem az, hogy eddig 3x találkoztatok(remélhetően ezek randevúk voltak) és a fiú akivel találkozol már célozgat olyan dolgokra, amik arra utalnak, hogy le szeretne feküdni veled.

Személyes véleményem szerint ez nem a 3. randi témája, hogy "na mikor megyünk b*szni" még, ha csak utalgat is rá. Ez ugyanis eléggé azt mutatja, hogy mire hajt, és ez nem az, hogy párkapcsolatban legyen, hogy egy normális párt találjon magának, hanem sz*xpartnert keres. Ugyancsak erre utal az, hogy nem igazán hajt arra, hogy megismerjétek egymást.

Tanácsom nem az, hogy rögtön mond neki, hogy keressen mást, hanem az hogy próbáld kideríteni, hogy mit is szeretne tőled. Ne konkrétan erre kérdezz, hanem arra, hogy mi jut eszébe rólad, mit szeretne veled csinálni, és ha itt is utalgat, akkor hozd fel témába, hogy na de miért? és ha csak annyit mond "dögös vagy meg jól nézel ki" akkor szerintem nem ő a megfelelő pár a számodra... mert te még nem a X. randi után szeretnél ilyet, hanem esetleg megismerni valakit és hosszú távú kapcsolatban lenni.

Remélem tudtam segíteni, ha meg félreértettem a dolgot, akkor elnézést. :)

2016. júl. 27. 15:10
 27/48 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a választ. :)

Igen, még csak 3x találkoztunk, amiből az egyik a találkozásunk napja volt, a második megbeszélt és a harmadik is megbeszélt.

Kérdeztem, mit szeretne tőlem. Azt mondta "komoly kapcsolatot, pontosan ilyen lányt szeretne maga mellé, mint én".

Viszont már a második talinál megpróbálta megfogni a kezem (én elhúztam), a harmadiknál pedig megpróbált megölelni (nem hagytam).

Tehát, komoly kapcsolatot szeretne elvileg, de találkozni már nem ér rá... viszont virtuálisan mindig keress!

Mégis mire számított, ha nem foglalkozik a dologgal?

Engem sem érdekelne, ha nem tettszene a srác, de ő tettszik nekem... :(

2016. júl. 27. 15:49
 28/48 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom mire fel tettszik nekem. :(
2016. júl. 27. 15:50
 29/48 A kérdező kommentje:

Azért padhelyzet a dolog, mert kicsit sajnálom, hogy nem fogtam meg a kezét, nem öleltem meg stb.

Viszont tényleg nem esett volna jól a dolog, azért utasítottam el.

Tehát jól tettem, csak sajnálom őt...

Ugye értitek?

2016. júl. 27. 15:58
 30/48 anonim ***** válasza:
50%

Tökéletesen érthető! Ilyenkor sajna nem tudom milyen volt a konkrét helyzet, hogy hogy utasítottad vissza azt, hogy megfogja a kezed, vagy megöleljen. Lehet picit megbántódott mert nem akart rosszat... de ki tudja.

Szerintem tedd azt, hogy kérd meg hogy találkozzatok, mert te szeretnél vele találkozni, és így ahogy nekünk itt az oldalon úgy neki is meséld el mire gondoltál, hogy picit "tolakodónak" gondoltad. Tedd hozzá, hogy nem úgy érted ezt, hogy majd egyszer nem foghatja meg a kezed, nem ölelhet meg, sőt majd utána idővel jöhet a csók stb... csak neked kicsit több idő kell ahhoz, hogy megszokd őt. Neked még lehet új a dolog, picit félénk vagy, és ha ő is kedvel, biztos meg fogja érteni, és alkalmazkodni fog hozzád. Mond el neki, hogy kicsit meséljen többet magáról, mert úgy érzed nem mesél eleget és ettől a dologtól ne érezd úgy, hogy majd megbántódik, szerintem ellenkezőleg kellene történnie, mert így ezzel kimutatod, hogy érdeklődsz iránta, csak többet szeretnél tudni... és azzal hogy ezt elmondod neki, megbízol benne, hogy ezen nem sértődik meg, tudomásul veszi és úgy alakítjátok a kialakuló kapcsolatotokat, hogy ő is boldog legyen meg TE is boldog legyél. Mert egyébként, ha meg így siettek, akkor nem érzed magad biztonságban, csak szorongani fogsz.

:) Sok sikert a kapcsolathoz... és a legfontosabb: "mindent személyesen" úgy sokkal romantikusabb, mint neten beszélgetni

2016. júl. 27. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!