Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti eltud. Játok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti eltud. Játok képzelni úgy a kapcsolatotokat, hogy nem éltek nemi életet a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 11/48 Noren1989 ***** válasza:

Akkor mi lenne a gátló tényező? Súlyos betegség, vagy csak egy egyoldali elhatározás?

Am, még mielőtt bárki belém kötne: elköteleződésre valóban nem vagyok vevő. Nézzük reálisan: a legtöbb válás a házasságok miatt van ;)

2016. júl. 26. 21:46
 12/48 A kérdező kommentje:

Gátlótényezező az, hogy a férfi nem tud, vagy nem akar annyit bele tenni az a "kapcsolatunkba", hogy kellőképpen megbízzak benne és, hogy bennem is felébredjen a vágy!

Viszont a sexre már tett célzásokat, de nekem nem megy... nem ismerem őt eléggé és nem is tesz érte...

2016. júl. 26. 22:03
 13/48 A kérdező kommentje:
* gátló tényező
2016. júl. 26. 22:04
 14/48 Noren1989 ***** válasza:

Ez esetben sem tudnám....bár ez....ez még szexkapcsolatnak is harmatos.

Bocsáss meg, de ha nem izgulsz be rá, akkor...?

2016. júl. 26. 22:05
 15/48 A kérdező kommentje:
Ezért arra gondoltam, vagyis reménykedtem, hogy hátha meg van sex nélkül is.
2016. júl. 26. 22:05
 16/48 A kérdező kommentje:
Nem, még nem izgulok be rá, nekem ehhez idő kell!
2016. júl. 26. 22:07
 17/48 Noren1989 ***** válasza:

Szóval még bőven az ismerkedési szakaszban vagytok, amit nemigen lehet párkapcsolatnak nevezni. No, elmondom a saját példámat: első barátnőmmel 1,5 évig ismerkedtünk, mire kimondtuk, h járunk. Onnantól plusz fél év a szex.

Ezt szüzen be tudtam vállalni. Most, nem várok, max néhány hónapot.

2016. júl. 26. 22:11
 18/48 A kérdező kommentje:

Igen, még csak 3x találkoztunk, de már célozgat. :(((

Bőven ismerkedés fázisban vagyunk.

2016. júl. 26. 22:15
 19/48 A kérdező kommentje:
Én még nem akarok semmilyen testiséget!
2016. júl. 26. 22:16
 20/48 anonim ***** válasza:

Gondolom, ha ezt a kérdést feltetted, nem pár napos, most bimbózó ismeretségről van szó.

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de ha se nem bízol benne eléggé, se nem érzel iránta szexuális vágyat, ő meg nem tesz azért, hogy jobban megismerd, akkor mi az, amitől úgy érzed, hogy ti párkapcsolatban vagytok, vagy ha még nem, akkor miért akarnál vele kapcsolatot, ha így érzel iránta?

2016. júl. 26. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!