Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megint annyira felizgatni, mint az első anális szeretkezéskor?
Sziasztok!
A barátommal több,mint egy éve vagyunk együtt,előtte 2 másik sráccal volt még szexuális kapcsolatom. Velük nagyon jó volt a szex, imádom amikor "beszéltünk" szex közben, mert nagyon beindított. A mostani barátom viszont hiába próbáltam rávezetni, hiába kértem tőle,hogy beszéljen, suttogjon a fülembe, neki nem megy.
Néha mondogatta, hogy ki szeretné próbálni az anált, és nemrég sort is kerítettünk rá. Annyira jó érzés volt, mert borzasztóan felizgult, és végre beszélt hozzám, pont amire már annyira vágytam. Viszont sajnos azóta akárhányszor szeretkeztünk, maradt a csendes szex. Nagyon bánt,mert szükségem van arra, hogy teljesen egyben legyünk szex közben, ami számomra csak izgató beszéddel lehetséges.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit tegyek,hogy végre megeredjen a nyelve?
21L
Igen én is így vagyok ezzel ugyanígy.:(
De nekem már sikerült rávezetni még pedig ugy hogy felizgatom elkezdek szopni aztán mikor már iszonyuan beindult abbahagyom ő elkezdi a csiklomat izgatni és beszél közbe mert elájul ugy bevan indulva probáld ki:)
Szia! Az a baj,hogy szoktuk ebben a sorrendben is csinálni, néha mond 1-2 szót, de amúgy sajnos semmit :/
Olyan jó lenne azt elérni, mint a múltkor, hogy magától beszélt, és nem azért mert néha eszébe jut, hogy megkértem már rá.
azt szeretném megkérdezni, hogy milyen beszédre gondolsz szex közben kedves kérdező?
Konkrétan ilyen "beindító" beszédet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!