Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell az első análba belefogni?
Elképesztően kívánom és kiakarom próbálni az anális szexet, természetesen barátom is. Eddig próbálkoztunk néha, 1 ujjal megujjazott, kb a kisujja ment be csak, utána már nagyon fájt, mert kiszáradt.
Valaki leírja részletesen, hogyan fogjunk bele? Síkosítóval vagy baba olajjal, vagy mivel és hogyan?
19L
mi az első úgy csináltuk h először punciba volt a barátom és elég nedves volt a farka h lassan óvatosan betolja, de egy idő után síkosítót is tett rá h könnyebben becsússzon, de az első nagyon fájt nekem és csak a barátom miatt tűrtem egy ideig, de utána a többi már sokkal jobb volt és a mai napig élvezem
19/L
Próbáljátok ki, hogy a pasid egy forró fürdő után babaolajjal jó alaposan végigmasszírozza a testedet (de tényleg alaposan, szánjon rá legalább fél órát). Segíteni fog, ha beköti a szemed, így jobban tudsz koncentrálni az érzésre. A légzésed mindvégig maradjon egyenletes, vagy legalábbis törekedj rá. Ezt követően a popsidba csúsztassa be az egyik ujját. Csak csúsztassa be, ne mozgassa. Te pedig próbáld meg a záróizmodat ellazultan tartani, miközben ő nyalja a puncid. Ha ellazultan tudod tartani, kezdje el mozgatni lassan, miközben tovább nyal. És akkor is próbálj ellazulni. Ha ez megvan, mehet két ujjal vagy valami hasonló vastagságú dologgal. És így tovább. Ha nem tudod ellazultan tartani a záróizmod, akkor ne menjetek tovább.
22/F
"Elképesztően kívánom és kiakarom próbálni"
1) Azt sem tudod hogy mi az...
2) Azt sem tudjátok hogy kell
3) A szex felnőtteknek való, nem ilyen szellemileg visszamaradottaknak
#5. te alpári barom. tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy ne fájjon annyira. nem úgy akarom, hogy bumm bele. barom.
többiek, köszönöm szépen, hasznosak voltak a válaszok, alkalmazni fogjuk! :)
Egyszer egy hozzászólásnál olvastam, hogy lidokain kenőcsöt használtak.
Ott is ki akarta próbálni a csaj, de félt, hogy fájni fog neki. Volt szintén előjáték lazítás nyalás ujjazás, de még úgy is fájt neki, és végül ő ajánlotta fel, hogy egy kevés helyi érzéstelenítőt használjanak.
Nem tudom mennyire lehet így élvezetes, de az biztos, hogy ha a péniszhez is hozzáér a kenőcs akkor a faszi semmit nem fog érezni.
Szóval neki ilyen esetben alap az óvszer.
Nem azt mondom, hogy próbáljátok ki így, de ez is egy módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!