Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mikortól száltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mikortól száltatok be a gumi költségbe?

Figyelt kérdés
Már egy éve vagyunk együtt, barátommal és mindig ő veszi a gumit, az érdekelne ti beszoktatok szállni ebbe a költségbe és, ha igen akkor ez mennyi együtt lét után szokás? 18/l

2016. júl. 25. 00:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Mellé találtál drága, de semmi gond megbocsájtok neked, mert biztos savanyú a szőlő felétek.:/ Jó szeretkezést Marok Marcsikáddal!💋
2016. júl. 25. 01:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az elejétől kezdve felváltva vettük. Most gyógyszert használok, azt is felváltva fizetjük, így korrekt.
2016. júl. 25. 01:36
 13/26 icu75 ***** válasza:
100%

Hát ahogy érzed,de kicsit fura nekem hogy ez szóba került. Igaz én fogamzásgátlót szedtem,de mindig én fizettem ki,eszembe nem jutott volna megosztozni az árán. Igaz én 18évesen már dolgoztam.

A pasijaim se kérték el a cech felét ha ide-oda mentünk. Az a lényeg hogy mindig kompenzálj,neked is jó ha tudod kb ugyanúgy vagy benne anyagilag,egyenrangú társként.

2016. júl. 25. 08:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Az előző pasim 20 hónap után szállt be a fogamzásgátlóm költségeibe, mikor összeköltöztünk. A mostani barátommal már a 3. hónap után közös kasszára álltunk rá és most minden költség közös (együtt is lakunk azóta). Szerintem a mostani helyzet az optimálisabb, mert nyilván van hogy az egyikünk többet fizet, de a másik nem érzi eltartottnak magát.

20L

2016. júl. 25. 12:54
 15/26 anonim ***** válasza:

Nő vagyok ... o.O de köszii!! ;) :D

#14 ! Egy így a jó. :) :D

2016. júl. 25. 13:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Olyan fél év után kb. gondoltam, hogy akkor most már veszek én is, ne mindig csak ő. Azóta nagyjából felváltva vesszük.
2016. júl. 25. 20:26
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egyszer veheti a nő, egyszer pedig a férfi... Mivel mindkettőjük érdeke a védekezés. Vagy felesben fizettek...
2016. júl. 26. 07:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Mindig a fiú veszi.

20/l

2016. aug. 16. 00:53
 19/26 anonim ***** válasza:

Anyád pi***át. Akkor gondolom akkor a fogamzásgátlót meg kizárólag a nőnek kell állnia.

Ne aggódj majd megoldja mással. Persze lenne bőr a pofádon a gyógyszert kifizettetni vele de a gumiba nem szállsz be. Zsugori rib*c.

Amúgy elég felháborító, hogy valakiben egyáltalán felmerül, hogy be kell-e szállni a gumi árába. Még jó, hogy be kell. Vagy nejtek a szex az valami szívesség, amiért hálásnak és legfőképp fizetnie kéne a férfiaknak?

2016. aug. 16. 04:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

A lányaimnak én állom a gumi meg a tabi költséget is.

Egy apa aki még nem akar nagyapa lenni

2016. aug. 16. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!