Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikortól száltatok be a gumi költségbe?
Hát ahogy érzed,de kicsit fura nekem hogy ez szóba került. Igaz én fogamzásgátlót szedtem,de mindig én fizettem ki,eszembe nem jutott volna megosztozni az árán. Igaz én 18évesen már dolgoztam.
A pasijaim se kérték el a cech felét ha ide-oda mentünk. Az a lényeg hogy mindig kompenzálj,neked is jó ha tudod kb ugyanúgy vagy benne anyagilag,egyenrangú társként.
Az előző pasim 20 hónap után szállt be a fogamzásgátlóm költségeibe, mikor összeköltöztünk. A mostani barátommal már a 3. hónap után közös kasszára álltunk rá és most minden költség közös (együtt is lakunk azóta). Szerintem a mostani helyzet az optimálisabb, mert nyilván van hogy az egyikünk többet fizet, de a másik nem érzi eltartottnak magát.
20L
Nő vagyok ... o.O de köszii!! ;) :D
#14 ! Egy így a jó. :) :D
Anyád pi***át. Akkor gondolom akkor a fogamzásgátlót meg kizárólag a nőnek kell állnia.
Ne aggódj majd megoldja mással. Persze lenne bőr a pofádon a gyógyszert kifizettetni vele de a gumiba nem szállsz be. Zsugori rib*c.
Amúgy elég felháborító, hogy valakiben egyáltalán felmerül, hogy be kell-e szállni a gumi árába. Még jó, hogy be kell. Vagy nejtek a szex az valami szívesség, amiért hálásnak és legfőképp fizetnie kéne a férfiaknak?
A lányaimnak én állom a gumi meg a tabi költséget is.
Egy apa aki még nem akar nagyapa lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!