Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek ennyire puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Mikor meglátok egy lányt, mindíg az jut eszembe h olyan jó lenne alányalni . Ez normális lenne?2016. júl. 24. 23:49
1/16 anonim válasza:
Igen ez normális!!! Én is érzek ilyet,de ez nem a reklám helye!! Szeretek adni,és a visszajelzésért,én azért.Elég gáz ha te nem tudod miért.
2/16 A kérdező kommentje:
Énis tudom h miért, de régen a barátnőim már mondták h ha tehetném egész nap alattuk lennék,és h már rabja vagyok :D
2016. júl. 24. 23:53
3/16 anonim válasza:
én meg nem csak szeretek, hanem tudok is :)))))))
4/16 anonim válasza:
Jobb mint a lidlben kapható akcios 130 forintos jégkrémxd
5/16 A kérdező kommentje:
Micsoda hasonlat :D :P ...
2016. júl. 24. 23:58
6/16 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem normális. Sőt, kifejezetten szimpatikus. :)
8/16 anonim válasza:
Nem vagy ezzel a temaval egyesul en is nagyon szeretem annyira hogy inkabb a helyett hogy engem cumizna inkabb szivesebben nyalom .
10/16 A kérdező kommentje:
Engem még a cumiztatás se vonz...A nyalás annál inkább :D
Persze ezen sok csajnak kikerekedik a szeme, de attól még ez így van :D
2016. júl. 25. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!