Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek annyira az orális szextől?
Szerintem bizonyos szintig természetes, hogy félsz az első előtt. Ha nem így lenne, az olyan, mintha egy verseny előtt nem izgulnál egyáltalán, és ez általában a teljesítményen is meglátszik. De ha túlzásba viszed az izgulást, az sem jó.
Egy kicsit tényleg fura lesz amúgy, de az én tapasztalatom az, hogy ez ösztönösen jön. Meg ha normális fiúval csinálod, akkor ő nem fog erőszakoskodni, viszont segít, és elmondja neked, hogy mikor jó. :)
Az öklendezés miatt szerintem felesleges aggódnod. Ha te irányítasz, akkor olyan mélyre kapod be, amennyire szeretnéd, és nem lesz gond. ;)
Ha meg amiatt aggódsz esetleg, hogy a fogazni fogsz, nos, akkor azt ki tudod próbálni otthon egy hámozott banánon. Kapd be, és csináld úgy egy-két percig, mint egy pasinak, és ha közben hozzáért a fogad, az utólag látszani fog rajta. :D
Ne úgy csináld mint a ponókban a hivatásosok, mert annak nem sok köze van a valósághoz!
Ha normális pasival találkozól és tudni fogja, hogy kezdő vagy akkor majd Ő irányít.
Ezt tőlem kérdezed? :)
Azért nemcsak annyi, hogy ki-be húzogatod. Igyekezz minél változatosabban: az ajkaiddal tapadj rá időnként; a nyelveddel nyalogasd folyamatosan a felszínét, akkor is, amikor a szádban van; stb. ;)
Ez nagyon szép gondol. Gondolom akkor us ezt irtad volna, ha a kérdező pasi lenne és bem akarna nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!