Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képtelen vagyok elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok elmenni orális szextől? 25f

Figyelt kérdés
nem az első hosszabb (összeszokott) kapcsolatban vagyok, de akarmilyen technikával próbálkoztak a barátnőim, vagy alkalmi partnereim, soha nem tudtam kielégülni az orális szextől amit kaptam, sőt a kézi munkától is ritkán. pedig lelkiismeretesen dolgoztak. egy kicsit rá kell segitenem magamnak hogy a csúcsra jussak.. minden más mukodik ahogy kell. masnak is van ilyen tapasztalata? sikerult "lekuzdeni" valakinek? pszichés eredetu lehet a dolog.. de en aztan tenyleg nem vagyok az a gorcsolos tipus.. nem értem:(

2015. jún. 1. 02:59
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Egyszeruen csak nem jol csinaljak. Az egyettlen pszcihes problemad meg az hogy elhiszed hogy te a szopastol es kezimunkatol nem tudsz elmenni. Ezt a gkbdolatot verd ki a fejedbol es probaljatok ujra.

18/L

2015. jún. 1. 03:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egyszeruen nem jon be neked annyira ez a dolog, mint gondolod. Semmi baj, ha amugy nincs massal problema.
2015. jún. 1. 06:08
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugi nekem is ugyan így van h orális szextől nem tudok elmenni , csinálhatják egy óráig is akkor sem.... nem tartom pszichés eredetűnek csupán kevésbé izgat , nem jön be nekem .... de szex közben simán el tudok élvezni meg persze ha maszturbálok akkor is 23F
2015. jún. 1. 07:49
 4/7 Joe.38 ***** válasza:
Na és ? A nők azt hiszik a férfi farok gombnyomásra spriccel. Se téged se engem és vagyunk egy páran akiket nem hoz olyan nagyon lazba az oral azaz a szopás. Jó. Kellemes is de én is inkabb egy sima vagy popi dugást élvezek. Oda tudok jót spriccelni.
2015. jún. 1. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat:)
2015. jún. 1. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
22%

A legtöbb nő tényleg rosszul szopik. A legnagyobb hibájuk hogy mindig csak a makkot veszik szinte a szájukba. Pedig az egész rudit kellene az élvezetért.

9-ből eddig 2 lánnyal találkoztam akik jól szoptak.

2015. jún. 1. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
22%
Még jól jártál a 9el. Nekem minden 25ik válik be.
2015. jún. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!