Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Melyik az a max...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Melyik az a max korkülönbség amiért még összejönnétek valakivel?

Figyelt kérdés
Irjatok kort is ! :)

2016. júl. 24. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

+25.

Fiatalabbal nem járnék.

18/L

2016. júl. 24. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
10 es nem vagyok korosodó férfi 23 éves lány vagyok. Tudod kinek a pap kinek a papné. Amig nem volt dolgod 30 felettivel még nem sexeltél igazán. Voltam velem korú fiúval is nálam labdába se rúghatnak. Mérföldekkel más egy éret tapasztalt férfival a sex is. És én vonzodok is hozzájuk.persze ez az én véleményem. De irhatnám én is rád, hogy egy 20 as, pancser vagy aki nem tud megszerezni egy nőt se....
2016. júl. 24. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:

perpill de ez később változhat: -13 - +20

27/F

2016. júl. 24. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
-11 -et akartam
2016. júl. 24. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as, már bocs, de te nagyon buta vagy. Nulla tapasztalattal büfögsz itt fel mindenféle hülyeséget és használsz olyan szavakat, aminek szerintem nem is tudod a jelentését. Láttál te már 30-as férfit?

Igen, légyszi, mutasd be a faterod, két menet közt szóvá teszem majd neki, hogy tegyen rendet a fejedben.

25/N

2016. júl. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!