Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Miért vagytok kiakadva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért vagytok kiakadva attól, hogy kaptok egy képet valaki péniszéről?

Figyelt kérdés
Nem értem sose, azon kívül, hogy bunkó dolog, nem kellene úgy csinálni, mintha undorító lenne, nem? (Én nem szoktam, csak nem értem ezt a helyzetet nálatok)

2016. júl. 24. 15:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miért, képet akarsz küldözgetni?
2016. júl. 24. 16:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert jön, ha kell, ha nem. Például egy kérdező valamilyen témában (pl. anál) tanácsot kér, megválaszolom, erre már rögtön csorgatják tízen a nyálukat, hogy "biztos belevaló csaj lehetsz", mellékelve egy farokkal. De könyörgöm:

1) Nem kértem

2) Nem vagyok rá kíváncsi

3) Azért válaszoltam a kérdésre, hogy segítsek a kérdezőnek, nem azért, hogy ismerkedjek.

Na de várjál. Megválaszolok egy másik kérdést is, ugyanúgy megkapom a tíz üzenetet. És karakterre pontosan ugyanazt a levelet kapom a delikvenstől, mint az előbb. Mi több, még ha eltelik 5 nap, akkor is copy-paste-eli a hülyeségét. És ebből kiindulva, ti mit gondolnátok az írogató, már-már zaklató illetőről? Aztán meg csodálkozik, hogy letiltom és nem válaszolok rá.

Lehet rá írni, hogy "mit hisztizel, hülye pi_csa", de gondolom, őszinte választ várt a kedves kérdező.

22/L

2016. júl. 24. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem akadok ki, csak rájövök, hogy egy szerencsétlen, vergődő, szexhiányos majommal van dolgom. :)
2016. júl. 24. 16:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem akadok ki rajta:D 21/l
2016. júl. 24. 16:51
 15/21 anonim ***** válasza:
mert kutya nem kiváncsi a gusztustalan szarodra, max valami faxhiányos csúnya rbanc
2016. júl. 24. 17:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert nem kérek ilyen képeket mégis küldenek. Csak hogy a férfiaknak mondjak egy példát: Örülnétek , ha random emberek szőrös seggekről küldenének képeket, netalántán széthúzott farpofákkal, hogy pontosan lehessen látni a fekete-lyukat is?
2016. júl. 24. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Nemrég volt 1 ilyen,nem akadtam ki,mert másodszorra is elküldte így már csak simán mondtam neki,h még egyszer ne küldje,mert nem vagyok kíváncsi rá,ő erre azt írta,de "kanos vagyok" kit érdekel?

A válaszom,h ha vlki akar küldeni akkor majd szólunk.Plusz nem értem,h ha küldenek is,mit várnak,hogy elkezdünk szexchatelni,vagy mi is küldünk képet??-_-

2016. júl. 24. 17:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Mutass már valakit, aki ki van rajta akadva:D kb minden lány szeret ilyen képeket kapni, köztük én is, véleményt is szívesen írok róla.
2016. júl. 24. 18:21
 19/21 anonim ***** válasza:

ma 18:21

te teljesen fogyatékos vagy?

te se csaj vagy az tuti

2016. júl. 24. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:

különböző szellemi színvonalon vagyunk neked attól élvezetes az élet hogy szétkúrnak és ennyi elég is másoknak sokkal nagyobb céljai vannak és csak azok elérése után boldogok...

te ilyen alacsony szellemi színvonalon vagy, ennyi.. :D

erre mondta Jézus, hogy "boldogok a lelki szegények"

2016. júl. 24. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!