Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért vagytok kiakadva attól, hogy kaptok egy képet valaki péniszéről?
Azért, mert jön, ha kell, ha nem. Például egy kérdező valamilyen témában (pl. anál) tanácsot kér, megválaszolom, erre már rögtön csorgatják tízen a nyálukat, hogy "biztos belevaló csaj lehetsz", mellékelve egy farokkal. De könyörgöm:
1) Nem kértem
2) Nem vagyok rá kíváncsi
3) Azért válaszoltam a kérdésre, hogy segítsek a kérdezőnek, nem azért, hogy ismerkedjek.
Na de várjál. Megválaszolok egy másik kérdést is, ugyanúgy megkapom a tíz üzenetet. És karakterre pontosan ugyanazt a levelet kapom a delikvenstől, mint az előbb. Mi több, még ha eltelik 5 nap, akkor is copy-paste-eli a hülyeségét. És ebből kiindulva, ti mit gondolnátok az írogató, már-már zaklató illetőről? Aztán meg csodálkozik, hogy letiltom és nem válaszolok rá.
Lehet rá írni, hogy "mit hisztizel, hülye pi_csa", de gondolom, őszinte választ várt a kedves kérdező.
22/L
Nemrég volt 1 ilyen,nem akadtam ki,mert másodszorra is elküldte így már csak simán mondtam neki,h még egyszer ne küldje,mert nem vagyok kíváncsi rá,ő erre azt írta,de "kanos vagyok" kit érdekel?
A válaszom,h ha vlki akar küldeni akkor majd szólunk.Plusz nem értem,h ha küldenek is,mit várnak,hogy elkezdünk szexchatelni,vagy mi is küldünk képet??-_-
ma 18:21
te teljesen fogyatékos vagy?
te se csaj vagy az tuti
különböző szellemi színvonalon vagyunk neked attól élvezetes az élet hogy szétkúrnak és ennyi elég is másoknak sokkal nagyobb céljai vannak és csak azok elérése után boldogok...
te ilyen alacsony szellemi színvonalon vagy, ennyi.. :D
erre mondta Jézus, hogy "boldogok a lelki szegények"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!