Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan, akinek a hobbija a szex?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy élvezi is, gyakorolja és még könyvet is olvas róla, vagy tanul az érdekesség kedvéért valami esszo vagy lingam masszázst vagy tudja mozgatni a hüvelyizmait.2016. júl. 23. 20:50
3/9 anonim válasza:
elméleti dolgokat olvasgattam de nem gyakoroltam őket semmilyen formában
4/9 anonim válasza:
Addig az volt, amíg ki nem próbáltam. A szex számomra nagy csalódás volt, nem élvezem :( Csak masztizni szeretek
5/9 A kérdező kommentje:
#2 A prostik közül nem mindegyik szereti a szexet, inkább azért megy annak, mert azt hiszi az az egyetlen módja a nagy lóvé keresésére, vagy mert nincs semmi egyéb piacképes végzettsége.
2016. júl. 23. 20:58
7/9 anonim válasza:
Én nagyon élvezem. Olvasok, és írásaim is vannak róla. Most végeztem masszázs tanfolyamot.
És a hüvelyizmaimat gyerekkorom óta edzem. Meg is van az eredménye: Boldog pasik körülöttem.
9/9 A kérdező kommentje:
#7 Uh, na végre akkor nincs elveszve a világ! Kösz az őszinteséget. Ha publikus, hogy miket írogatsz róla, akkor belinkelhetnéd.
2016. júl. 25. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!